Hangar Script - Valorant Blue Hack 30 Day AİM ESP SKİN

505

Diamond Üye
EDİT: KONU KİLİT, Hangar Scriptten rtx dışı hile alacak varsa almasın. Zaten keyin satılmadığınından da anlaşılıyor. HWİD kaldırılması için VSYNC'ye teşekkürler yardımcı oldular.

Son düzenleme:
hangar ud hile satıyormuymuş aklı olan hangara bulaşmaz bence

hangar ud hile satıyormuymuş aklı olan hangara bulaşmaz bence
2 yıl boyunca hem toir hem de rtx kullanmış birisi olarak şunu söyliyebilirimki lol scriptleri gerçekten ud ve şuana kadar ban yemedim ama diğer hileler konusunda ilk defa valodan bir hile satın aldım bu da hangardan oldu çünkü lol sclerinden hiç ban yemedim hangarın fakat valoda benden kaynaklı durumdan dolayı ban yedim ama dediğim gibi başka insanlarında görüşlerini almak lazım benim bilmediğim şeylerde olabilir

2 yıl boyunca hem toir hem de rtx kullanmış birisi olarak şunu söyliyebilirimki lol scriptleri gerçekten ud ve şuana kadar ban yemedim ama diğer hileler konusunda ilk defa valodan bir hile satın aldım bu da hangardan oldu çünkü lol sclerinden hiç ban yemedim hangarın fakat valoda benden kaynaklı durumdan dolayı ban yedim ama dediğim gibi başka insanlarında görüşlerini almak lazım benim bilmediğim şeylerde olabilir
tamam da lol hileleri kendi hilesi değil ki a*k valo hilelerin tamamı dt

hileyi rage kullandığın için ban yemedin dostum hile zaten detected

Merhaba arkadaşlar, hangarscript.com sitesinde satın aldığım 30 günlük Valorant Blue hilesini satmak istiyorum. Nedenine gelirsek hileyi aşırı fazla rage şeklinde kullandığım için ban yedim ve spoofera da para vermek istemedim. Alacak kişiye önerim fazla rage kullanmaması yoksa spoofera ihtiyaç duyar, legit kullanımda sorun çıkacağını sanmıyorum ama tamamen oynayışınıza bağlı ud hile.

Orjinal Fiyatı: 80 Dolar
Fiyat: 950 TL

01.12.2023 Deadline

ödeme yöntemi: iban
Arkadaşlar hangar desteği olmayan çok kötü bir satıcıdır çoluk çoçuk destek ekibidr vardır kendiside hilelerin ud veya detect olduğunu kontrol etmez satıcılarıda dandik almanızı kesinlikle önermiyorum paranızla rezil olursunuz

Arkadaşlar hangar desteği olmayan çok kötü bir satıcıdır çoluk çoçuk destek ekibidr vardır kendiside hilelerin ud veya detect olduğunu kontrol etmez satıcılarıda dandik almanızı kesinlikle önermiyorum paranızla rezil olursunuz
+1 diyebilirim sattıkları sözde scriptlere config hazırlayıp insanlar script satın aldığında config hakkında soru soranlara ban atacağız diyorlar :D adam bilmiyor duymuş gelip satın almış sana sormayacakta vahiy mi gelecek :d

Bazen banlatmak için girdiğim hesaplarda hile arayışına çıkıyorum çok araştırsamda son durağım her zaman hangarscript oluyor çok memnunum henüz 3. maçı görmedim mükemmel ürünler ile val5 yemezsen iade garantili güvenilir

+1 diyebilirim sattıkları sözde scriptlere config hazırlayıp insanlar script satın aldığında config hakkında soru soranlara ban atacağız diyorlar :D adam bilmiyor duymuş gelip satın almış sana sormayacakta vahiy mi gelecek :d
Evet çok saçma birisi daha çok şey söylerimde gerek yok

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt