Aşağıda açıkladım uzun uzadıya kısaca
Pentasharp PARALI: (2 gün 13 maç 0 Ban) 2 günden öncesinde ban dalgasının ilk günü ve ertesi sabahına dek 4 hesabım banlandı yine de.. şu anlık yok BAZI KOŞULLARDA BAN YOK aşağıyı okuyun.
WinStealer(LWiev+) ÜCRETSİZ : (çıktığı günden bu yana demo hesabım ve pc'm ile oynamaktayım hâla ban yiyen bir hesabım yok attığım deli kite'lardan ve bazen oluşan orbwalker kaynaklı yürüme hatalarından dolayı script damgası yesem de henüz banlanmadım.) (son 1.5 - 2 aydır pentasharp kullanmaktayım o yüzden ban wave'den etkilendi mi bilmiyorum ancak deneme amaçlı pointer güncelleyip de dün ve bugün girdiğimde ban yedirtmedi gerçekten UD ve FREE olan tek hile )
Pentasharp kullanıcısıyım ilk 2 gün 4 hesap feda etmiş olsam da şu an sorunsuz ve bansız çalışmakta ( tam emin olamamakla birlikte zoom , skin ve yasuo ,sion , irelia gibi exploit veya fazlaca mekanik bulunduran şampiyonlarda oynadıktan sonra banlıyor. )
ek olarak External çalışan Script mevcut (ÖNEMLİ NOT : evade bazen problem çıkarabiliyor ancak ormancıysanız veya ADC iseniz tam size göre güzel Kite atıyor lasthit yapıyor orbwalker'ı güzel ayrıca her daim rakip infosunu doğru veriyor ve timingi mükemmel olduğu için ejder baron red blue gibi şeyleri çarp ile çaldırma şansınız yok yine de kaliteli obrwalker ve UNDETECTED yani ban attırmıyor olması size cazip gelmesin çok basit bir proje olduğu için eğer başka script kullanmışsanız sizi tatmin etmeyecekir ama güvenli bir orbwalker ve yarım yamalak çalışan activatorler evade'ler bana problem olmaz arada bir kapasa ve fps drop yedirtse de bilgisayarım güçlü diyenler kullanabilir)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
(istek gelirse bu External yani oyuna inject edilmeden çalışan dolayısıyla ban riski katbekat daha düşük olan kaynağı derleyip paylaşabilirim her yama geldiğinde de offset günceller paylaşırım forumda)
kanka winstealer Free ve gerçekten ban yedirtmiyor üstelik açık kaynak kodlu bu daha da tuhaflaştırıyor
Lview projesinin bir tık daha geliştirilmiş versiyonu piyasadaki Scriptler kadar optimize ya da stabil çalışmıyor olsa da ücretsiz ve ban yedirtmiyor denemek için hesap açıp bakabilirsin
hoş ben artık cartıyla curtuyla uğraşmak istemediğim için satın alıyorum direkt :d