Çözüldü haha3169 dolandırıcılık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

neunz

Silver Üye
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : haha3169
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : Dolandırıcılık
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 24.10.2024
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/undetected-c-e.60748/#post-1122744
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ;
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; Bu şahıstan undetected cheat engine alıcaktım şahıs undetected cheat engine yapabildiğini söyledi. Şahısa ulaştım şahıs dün priv yapıyorum deidği halde herkesin kullandığı public cheat engineyi 500 tlye bana sattı bende satın aldım sonra cheat enginenin ana ekranı oynadığım metin2 pvp sunucusunda normal açılıyordu ama cheat engineden .exeyi seçtiğimde oyun direk kapanıyordu bunu şahısa bildirdim ben bugün sana 650 tlye özelini yaparım hiç bir sorun olmaz dedi sonrasında ise şahıstan alacağımı belirttim. sonrasında bu şahıs gitmiş kendini akıllı sanıp bana kodlama yapıcam diyip :D lazarustan cheat enginenin sourcesinden ismini falan değiştirmiş videoda herşeyi gösteriyorum zaten sonrasında denedim çalışmadı . şahıs bana bundan önceki aldığım 500 tllik pubu kullanmaya devam etmem gerektiğini vesaire söyledi hiç bir şekilde iade işlemide gerçekşmedi iade gerçekleştireceğini söyledi. Videoda bütün herşey mevcut. Kendini akıllı sanmasın bu mecrada kalıcak sadece bu olay gerçek hayatta avukatımla görüştüm yarın adli işlemler başlatılacak. Cheat global zaten gerekli mecralardan ulaşıldığında kişinin ip adresini vesaire veriyormuş.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
avukatla çözmek en mantıklısı, hem paranı alırsın hem başı ağrır. geçmiş olsun

yarın en detaylı mercilere ulaşacağım hocam merak etmeyin

Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : haha3169
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : Dolandırıcılık
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 24.10.2024
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/undetected-c-e.60748/#post-1122744
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ;
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; Bu şahıstan undetected cheat engine alıcaktım şahıs undetected cheat engine yapabildiğini söyledi. Şahısa ulaştım şahıs dün priv yapıyorum deidği halde herkesin kullandığı public cheat engineyi 500 tlye bana sattı bende satın aldım sonra cheat enginenin ana ekranı oynadığım metin2 pvp sunucusunda normal açılıyordu ama cheat engineden .exeyi seçtiğimde oyun direk kapanıyordu bunu şahısa bildirdim ben bugün sana 650 tlye özelini yaparım hiç bir sorun olmaz dedi sonrasında ise şahıstan alacağımı belirttim. sonrasında bu şahıs gitmiş kendini akıllı sanıp bana kodlama yapıcam diyip :D lazarustan cheat enginenin sourcesinden ismini falan değiştirmiş videoda herşeyi gösteriyorum zaten sonrasında denedim çalışmadı . şahıs bana bundan önceki aldığım 500 tllik pubu kullanmaya devam etmem gerektiğini vesaire söyledi hiç bir şekilde iade işlemide gerçekşmedi iade gerçekleştireceğini söyledi. Videoda bütün herşey mevcut. Kendini akıllı sanmasın bu mecrada kalıcak sadece bu olay gerçek hayatta avukatımla görüştüm yarın adli işlemler başlatılacak. Cheat global zaten gerekli mecralardan ulaşıldığında kişinin ip adresini vesaire veriyormuş.

Forumda konusu yok olay forumdışı gerçekleşmiş ban yemez, sadece sc4m atan biri olarak bilinebilir. Forumda onaylı konusu olmayan hiçbir satıcı ile alışveriş yapmayın dc çağıran kişileri umursamayın.

Forumda konusu yok olay forumdışı gerçekleşmiş ban yemez sadece sc4m atan biri olarak bilinebilir.
forum dışılık birşey yok hocam şahıs bana buradan iletişim adresi veriyor benim konumun altına yorum atarak bende şahısa ulaşıyorum

TABİKİKİDE İstedigin gibi bulunabilirsin 3. parti yazılım satın almak

+ olarakta hile yapmanın yasal oldugunu dusunuyorsun ve sana sc4m atmadım sorunu cozebılrıdın bende calısıyor bypaslı ce sattım sende olmadı sorun var

beklerım sorun degil

+ olarakta hile yapmanın yasal oldugunu dusunuyorsun ve sana sc4m atmadım sorunu cozebılrıdın bende calısıyor bypaslı ce sattım sende olmadı sorun var

beklerım sorun degil
sen aynı şekilde çalıştır hileyi bende çalışmasın benim sana söz yarın gitmeyeceğim mecralara bak söz veriyorum. videolarda herşey mevcut bana iade geçeceğinden bahsettin onuda yapmadan direk engel atiyosun bide pişkin gibi mesaj atıyosun

beklerım sorun degil
adamın ver iadesini

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
şahıs dün priv yapıyorum deidği halde herkesin kullandığı public cheat engineyi 500 tlye bana sattı bende satın aldım sonra Ee :D
publıc şeye para veren sensin birde şikayetçimi oluyorsun bro :D

beklerım sorun degil
yasallıkla ilgili bir sıkıntı yok, sonuçta senden bir hizmet satın alıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt