merhabalar. Öncelerinde AHK ile metin2 için balık botu ve puzzle bot yaptım. ancak artık bot değil gerçek bir "hile" yapmak istiyorum. internette buna dair birkaç video izledim. sanırım insanlar pek fazla bilgilerini paylaşmak istemiyorlar. Bu işe başlamak istiyorum. Başlangıç için CheatBlocker bypass etmem gerekiyor gibi gözüküyor. (Öyle değil ise bana doğru yolu gösterin lütfen) Bu bypass işlemini nasıl yaparım ?
process hacker ile CB.exe yi suspend edip "Replace with code that does nothing" seçeneğini denedim (işe yarayacağını düşündüğüm için) ancak hiçbirşey olmadı. Belli bir adrese erişen şeyleri aratmaya başladığımda cb tarafından clientım her seferinde kapatıldı ve başarısız oldum. Lütfen yardım edin dostlar.
Forumda yeniyim. Yapmamam gereken birşey yapmış isem uyarın lütfen
Discord : MASKED#8447
process hacker ile CB.exe yi suspend edip "Replace with code that does nothing" seçeneğini denedim (işe yarayacağını düşündüğüm için) ancak hiçbirşey olmadı. Belli bir adrese erişen şeyleri aratmaya başladığımda cb tarafından clientım her seferinde kapatıldı ve başarısız oldum. Lütfen yardım edin dostlar.
Forumda yeniyim. Yapmamam gereken birşey yapmış isem uyarın lütfen
Discord : MASKED#8447