H4XAGOR | Uygun Hile Satışı [Valorant , Fortnite , Apex Ve fazlası]

Syr1ns

Diamond Üye
İletişim
H4XAGOR

H4XAGOR olarak birçok oyun yazılımı sunuyoruz ve farkındayız ki ekonomik zorluklar nedeniyle bu yazılımları kullanabilen kişi sayısı sınırlı kalabiliyor.
Bu sebeple, Türkiye'ye özel fiyatlandırma sistemi ile bu yazılımları ekonomik bir şekilde sunarak daha geniş bir kullanıcı kitlesine erişmeyi hedefliyoruz.

↓ Yayıncı Arıyoruz ↓

H4XAGOR olarak bize reklam ve yayınlarla ilgili destek vericek kişiler arıyoruz.
Bu kişilere biz yayın için anahtar vereceğiz.

↓ Oyun Listesi ↓
İstediğiniz oyuna tıklayıp satın alma ve özellikler kısmına gidebilirsiniz.

↓ Bilgilendirme↓

Sizde yazılımlarınızı h4xagor.com'da satmak istiyorsanız.
Bizimle discord'dan iletişime geçebilirsiniz.

↓ Sorularınız ↓

Fiyatlar Neden Ucuz : Kısaca açıklamak gerekirse bu indirimlerin çoğu ReSeller olarak aldığımız ücretten kısılarak yada yazılımın yapımcısıyla anlaştığımız için bu fiyatlara verebiliyoruz.
Reseller olduğumuz kişiler : Stern
Yazılımlar Güvenli mi : Satışını yaptığımız bütün yazılımları her hafta 2 gün test etmekteyiz ve sizlere güncel durum hakkında detaylı bilgi veriyoruz.
Ödeme Yöntemleri : Papara / IBAN / BTC olarak ödeme kabul ediyoruz.
Reseller

Galeri

Discord :
Website :
Mail : [email protected]

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ONAYLANMIŞTIR

Son düzenleme:
+rep sc de 5. haftam , apex denedim ne fps lost ne de esp geriden gelme sıkıntısı yaşadım.

Alacak olan herkese kesinlikle tavsiye ederim 2 aydır sc kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok ve ilgili güvenilir satıcı

H4XAGOR

H4XAGOR olarak birçok oyun yazılımı sunuyoruz ve farkındayız ki ekonomik zorluklar nedeniyle bu yazılımları kullanabilen kişi sayısı sınırlı kalabiliyor.
Bu sebeple, Türkiye'ye özel fiyatlandırma sistemi ile bu yazılımları ekonomik bir şekilde sunarak daha geniş bir kullanıcı kitlesine erişmeyi hedefliyoruz.

↓ Oyun Listesi ↓
İstediğiniz oyuna tıklayıp satın alma ve özellikler kısmına gidebilirsiniz.

↓ Bilgilendirme↓

Sizde yazılımlarınızı h4xagor.com'da satmak istiyorsanız.
Bizimle discord'dan iletişime geçebilirsiniz.

↓ Sorularınız ↓

Fiyatlar Neden Ucuz : Kısaca açıklamak gerekirse bu indirimlerin çoğu ReSeller olarak aldığımız ücretten kısılarak yada yazılımın yapımcısıyla anlaştığımız için bu fiyatlara verebiliyoruz.
Reseller olduğumuz kişiler : Stern
Yazılımlar Güvenli mi : Satışını yaptığımız bütün yazılımları her hafta 2 gün test etmekteyiz ve sizlere güncel durum hakkında detaylı bilgi veriyoruz.
Ödeme Yöntemleri : Papara / IBAN / BTC olarak ödeme kabul ediyoruz.
Reseller

Galeri

Discord :
Website :
Mail : [email protected]
kullandığınız rust hilesinde admin esp olması çok kötü olmuş farklı getirirseniz almayı düşünüyorum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt