Çözüldü GuPro VIP Spoofer Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

allenberk

Normal Üye
Merhaba bugün Valorant'da VAN 152 hatası almaya başladım. Bu spooferı yükledim işlemleri kendi yaptı ve bilgisayar tekrar açıldığında riot silinmişti. Tekrardan indiriyorum eğer kullanmış birisi varsa yardımcı olabilir mi aynı hesapla girersem sıkıntı yaşar mıyım? veya spoofer şuanda işe yarıyor mudur

Merhaba bugün Valorant'da VAN 152 hatası almaya başladım. Bu spooferı yükledim işlemleri kendi yaptı ve bilgisayar tekrar açıldığında riot silinmişti. Tekrardan indiriyorum eğer kullanmış birisi varsa yardımcı olabilir mi aynı hesapla girersem sıkıntı yaşar mıyım? veya spoofer şuanda işe yarıyor mudur
yapman gereken herşey konuda yazıyor zaten? anlıyorum bu konuda bir bilgin olmayıp yardım istemen doğal birşey fakat orda salağa anlatır gibi anlatmışız ne yapacağınızı ve hala ısrarla konu açmaya devam ediyorsunuz. bios update için anakart markanı öğren ve kendi sürümünün üstünde veya altında bir bios dosyası indir. herhangi bir exe açman yeterli olabilir yada usb ye flashlaman gerekebilir. o biosuna göre değişecek olan birşey

ve hayır, ban yemiş hesapla oyuna giremezsin yeni hesap açmak zorundasın.

Dostum eğer oyun açıldığında ana menüye girmeden 152 alıyorsan bios up gerekmez fakat oyun içinde 1 2 maçda 51/152 görüyorsan spooferin çalışması için bios up gerekir

Ayni hatayi bende aldim knk ya duzeltemedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt