GUPRO VAN 152

yusufblc30

Diamond Üye
Gupro patlamış sanırım van 152 alıyorum ama hesap ban yememiş kullanırken dikkatli olun.

Gu Pro Ve Formatsız Ban Kaldırma Konularını Yaptıktan Sonra Bende Van 128 Alıyorum Bidaha Formatlamak İstemiyorum Bende :( Driver'larını Güncelle Demeyin Güncel Zaten

Gupro patlamış sanırım van 152 alıyorum ama hesap ban yememiş kullanırken dikkatli olun.
Şaka yapıyor olmalısın, çıkalı neredeyse 1 yıl olacak ve böyle bi konu açıyorsunuz. Program zaten dt kimsede kalıcı bir şekilde ban kaldırmıyor kaldırsa bile ya delay ya da 1-2 hafta içerisinde yine ban alıyorsun. Şu guproyu salın be kardeşim yeter.

Şaka yapıyor olmalısın, çıkalı neredeyse 1 yıl olacak ve böyle bi konu açıyorsunuz. Program zaten dt kimsede kalıcı bir şekilde ban kaldırmıyor kaldırsa bile ya delay ya da 1-2 hafta içerisinde yine ban alıyorsun. Şu guproyu salın be kardeşim yeter.
kral bir çözümü yokmu val 5 yiyip duruyom bütün adımları yaptım oyundayken bi kac mac bazen 1. macta val 5 atıo vallahi hile kullanmadan ban yedim ana hesabım gitti moralim bozuk oynaymıom da oyunu başka bişey tetiklemiş sanrım ondanmı attılar bilmiyomda açmıyolarda ekran kartına atabilirlermi acaba

Son düzenleme:
Yeni anakart👍
Yeni ssd👍
Yeni ekran karti👍

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt