Çözüldü Gupro spoofer vanguard kurulumundan sonra mavi ekran atıyor vanguard açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FireArrow

Uzman Üye
Arkadaşlar guproyu 1 ay önce denediğimde mavi ekran atmıyordu şimdi 2 hafta önce çalıştırıp res atmıştım vanguard ile çakışıp mavi ekran atmıştı şimdi yine denedim mavi ekran atıyor deneyip mavi ekran yiyen oldu mu?

Anakart asus sa degişmez ama farklı anakartin varsa degişmiyosa bilemem
banını açmak istiyosan 1709 yap sürümü ondan sonra eski sürümüne geri dön kalkar ban ben öyle yaptim
Anakart Asus fakat gupro Windows üzerinden değiştiği için mavi ekran atıyor zaten biosu değiştirse atmaz mavi ekran

bende ne mavi ekranı bilgisayar acılmıyordu bir ara format atmam gerekti mavi ekranda kalıyordu hic bir şekilde bilgisayarı acamıyordum sadece biosa girebiliyordum bende ordan format attım

Arkadaşlar guproyu 1 ay önce denediğimde mavi ekran atmıyordu şimdi 2 hafta önce çalıştırıp res atmıştım vanguard ile çakışıp mavi ekran atmıştı şimdi yine denedim mavi ekran atıyor deneyip mavi ekran yiyen oldu mu?
bende 21h2 de denedim guproyu bende de mavi ekran verdi 1709 format attım çalıştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt