GUPRO SPOOFER MAVİ EKRAN HATASI ÇÖZÜMÜ

matizx

Efsane Üye

BSOD bluescreen stopcode appid.sys nasıl düzeltilir?

Bu öğreticiyi takip edebilirsiniz:

1. Bu programla bilgisayarınızı kötü amaçlı yazılım ve virüs açısından kontrol edin

2. Tüm güncellemeleri yükleyerek Windows'unuzu güncelleyin.
3. Tüm sürücülerinizi güncelleyin. Tüm sürücülerinizi üretici web sitesinden indirebilirsiniz.

Şimdi bilgisayarınızı bozuk dosyalar açısından kontrol edeceğiz:

1. Aramak CMD ve Komut Sözü ( Yönetici ) 'i açın
2. Windows'un temel bileşenlerini onarmak için siyah pencereye aşağıdaki metni yazın.
DISM / çevrimiçi / temizleme görüntüsü / sağlık durumu
3. Bu işlem bitene kadar bekleyin. Bilgisayarınıza bağlı olarak bu işlem birkaç dakika sürebilir.
4. Bozuk dosyaları taramak için siyah pencereye aşağıdaki metni yazın.

Sorun devam ederse, Sistem Dosya Denetleyicisi ( SFC ) yardımcı programını çalıştırabilirsiniz. Bu kullanışlı yerleşik araç, dosya sisteminizi kontrol edecektir.
1. Başlat'ı tıklayın ve "cmd" için klavyenize yazmaya başlayın".
2. Arama sonuçlarınızda cmd siyah bir simge ile görünmelidir.
3. Sağ tıklayın ve Yönetici olarak çalıştır'ı seçin.
4. Yönetici şifresi istenirse, şifreyi girin ve Tamam'ı tıklayın.
5. Tamamen siyah yeni bir rüzgar gülü açılacak. Komutları doğrudan bu pencereye yazabilirsiniz.
6. Sfc / scannow yazın ve Enter tuşuna basın.
7. Bu süreç uzun zaman alacaktır. Bu siyah pencereleri en aza indirebilir ve üzerinde çalışabilirsiniz.
Bir süre sonra siyah pencereye geri dönün ve işlemin bitip bitmediğini kontrol edin.

SFC işlemi biter bitmez bilgisayarınızı yeniden başlatın. Yeniden başlattıktan sonra tekrar Güncellemeler'i ararsınız.
(SADECE TÜRKÇEYE ÇEVİRDİM PROGRAMIN ÜCRETSİZ HALİNİ KOYDUM)

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
beklemıs bır soruna gec gelen bır cozum yolu tesekkurler iyi konu :D

bazı kısılerde calıstıgına daır duyum var denenebılır

Konu altındaki bazı şikayetleri gördüğüm için açtım konuyu iyi forumlar.

bunlar normal bir mavi ekran çözüm yöntemleri, fakat gupronun ilk yeniden başlatmadan sonra tekrar attığı yeniden başlatmanın sebebi vanguardla çakışması ve bunu geçmenin yöntemi bu değil bunun için başka bir yöntem var

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt