gupro çalışmıyor ama sen bilirsin valorant adlı dosyayı değiştir riot gamesin içinde kalmasın ozaman bi sıkıntı olmazrevo ile oyunu silerken live ismini degistiriyorum revo sadece vanguardı siliyor daha sonra gupro calıstırınca gupro oyun dosyalarımı siliyor ne yapmam gerekiyor bilen var mı?
dosyaları silmeden spoof yapmak istiyorum ben delaylı sekilde ban yemek sorun degilreiz normal yani sildikten sonra oyunu tekrar indirmelisin! bide live ismini degistir!
calısıyor kanki delaylı sekilde ban yiyosun degistirdim dosyayı yine sildigupro çalışmıyor ama sen bilirsin valorant adlı dosyayı değiştir riot gamesin içinde kalmasın ozaman bi sıkıntı olmaz
Delaylı yemek istiyorsan amidewin kullan ve bios sürümünü değiştirdosyaları silmeden spoof yapmak istiyorum ben delaylı sekilde ban yemek sorun degil
calısıyor kanki delaylı sekilde ban yiyosun degistirdim dosyayı yine sildi
kanka o sadece 1 oyun götürüyor 1 oyunda tekrar ban atıyor o kadar kısa sürsün istemiyorumDelaylı yemek istiyorsan amidewin kullan ve bios sürümünü değiştir
Hangar Crâck spooferı kullankanka o sadece 1 oyun götürüyor 1 oyunda tekrar ban atıyor o kadar kısa sürsün istemiyorum
Delaylı banın kısası uzunu mu varmış moruk ben her oyundan sonra banlanıyordumkanka o sadece 1 oyun götürüyor 1 oyunda tekrar ban atıyor o kadar kısa sürsün istemiyorum
var bi gun ban yemeyen de var 1 oyunda ban yiyen deDelaylı banın kısası uzunu mu varmış moruk ben her oyundan sonra banlanıyordum
Nasıl oluyor o ya.Sonuçta disk seriallerin kara listeye alınıyor oyuna o disk serialleri ile girdiğini vanguard farkederse banı yapıştırıyorvar bi gun ban yemeyen de var 1 oyunda ban yiyen de