GuPro işlevi

LucianoWilson

Diamond Üye
GuPro sanırım fixlendi sebebi şu 1909 sürümde çalıştırdım spoofu attı ki hala atmaya devam ediyor her restarttan sonra wmic baseboard get serialnumber sorguladığımda farklı sayılar karşıma çıkıyor fakat yinede valoranttan ban yedim denilen herşeyi yaptım 3 ay bekleyeceğim bu spooferi nasıl silebilirim hala serial değiştirmeye devam ediyor.

GuPro sanırım fixlendi sebebi şu 1909 sürümde çalıştırdım spoofu attı ki hala atmaya devam ediyor her restarttan sonra wmic baseboard get serialnumber sorguladığımda farklı sayılar karşıma çıkıyor fakat yinede valoranttan ban yedim denilen herşeyi yaptım 3 ay bekleyeceğim bu spooferi nasıl silebilirim hala serial değiştirmeye devam ediyor.
kardes temiz format atıp spoof yapman gerekeyor

temiz format sonrasında bios up sonra spoof attım :D msi anakart bu arada
bu arada her ban yedikten sonra format atman gerekiyor temiz bir format ardından açarsan oluyor istersen discordunu ver bitane spoofer satışı var onu veririm satın alırsan

Msida woofer harici kaldıran yok log bırakıyor hepsi.
Kanka AsRock B450M Hdv 4.0 var , bende de aynı şekilde oldu amidewin olaylarını zaten çoktan denedim fixlenmiş dedi konu support'u çoğu kişinin ban yediğini ve işe yaramadığını söyledi
+ Olarak GuPro denedim ve bende de aynısı oluyor sen yapamamışsın diyorsan @x64 Yardımcı oldu , diğer konu hakkında da @ZeusAngel Yardımcı oldu , çoğu şeyi yaptık fakat maalesef kalkmadı.
Yani gupro'yu arkadaş yapamıyor değil , çoğunda hala çalışmıyor veya fix / diğer yöntem olan format+biosup+amidewin+mad / amidewin gg

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt