sniggers
Diamond Üye
Herhangi bir oyuna loader yapmak istiyorsanız tasarımını bu şekilde yapabilirsiniz
1-Öncelikle programı açtığımızda karşımıza çıkan menünün bir ismi olmalı bunu yapmak için ascii sanatı kullanicaz
2-1 tuşuna basarak inject işlemi 2 tuşuna basarak indirme işlemi 3 tuşuna basarakda çıkış işlemi gerçekleştirebiliriz
Ben genellikle projelerimde böyle yapıyorum yeni başlayacak arkadaşların işine yarar umarım yaptığınız ascii sanatınıda renklendirebilirsiniz mesela aşağılar kırmızı yukarılar mavi
1-Öncelikle programı açtığımızda karşımıza çıkan menünün bir ismi olmalı bunu yapmak için ascii sanatı kullanicaz
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu siteden yapabiliriz burdan istediğimiz ismi oluşturunca kodumuza ekleyeceğiz kodumuza nasıl eklicez? chatgptye bunu atın ve satırlara ayırmasını isteyin hiç uğraşmayın ondan sonra projenize ekleyin2-1 tuşuna basarak inject işlemi 2 tuşuna basarak indirme işlemi 3 tuşuna basarakda çıkış işlemi gerçekleştirebiliriz
Ben genellikle projelerimde böyle yapıyorum yeni başlayacak arkadaşların işine yarar umarım yaptığınız ascii sanatınıda renklendirebilirsiniz mesela aşağılar kırmızı yukarılar mavi