Günlük 100 tl kazandıran siteler

elbistan46gs

Bronz Üye
Sitede belli bir miktar coinle başlıyorsunuz bu coinlerlerle kuş satın alıyorsunuz. Kuşlar size yumurta veriyor yumurtalarıda coine çeviriyorsunuz. ne kadar iyi kuş alırsanız o kadar çok yumurta veriyor Bende ilk withdrawımı dün yaptım 5 dolar. Direk geldi kartıma bence baya iyi bir site öneririm. Ama çok yavaş ilerliyorsunuz sabrederseniz para kazanabilirsiniz ilerde. link:

Tosuncuk Vakası Olmasın yanmasın ortalık sonra ;) adasdsa

Yıllar önce bu tarz kazandıran yaklaşık 10 tane siteyi aynı anda oynuyordum kimisini 2 yıl kadar sürdürdüm neredeyse her gün girip toplayıp satıp çıkıyordum 1 kuruş para kazanamadım bunlara inanmıyorum artık. Ödeme kanıtı var mı? :D

Yıllar önce bu tarz kazandıran yaklaşık 10 tane siteyi aynı anda oynuyordum kimisini 2 yıl kadar sürdürdüm neredeyse her gün girip toplayıp satıp çıkıyordum 1 kuruş para kazanamadım bunlara inanmıyorum artık. Ödeme kanıtı var mı? :D
İnternet üzerinden para kazanmak istiyorsan o tarz konular paylaşabilirim yardımcı olacaksa ama ekran kartını seviyorsan
bu işlere bulaşmanı tavsiye etmem

Tosuncuk Vakası Olmasın yanmasın ortalık sonra ;) adasdsa
yok dostum tıkır hesaba geliyor para youteven bakabilirsin inanmıyorsan 2013 beri acıkmıs site :D 2 milyon kullacısın var aşşağıda ödenen paralar yazıyor payments bolumenden para ceken isimler yazıyor

İnternet üzerinden para kazanmak istiyorsan o tarz konular paylaşabilirim yardımcı olacaksa ama ekran kartını seviyorsan
reis dur yav ekran kartı yok piyasa bosver o işleri ekran kartı alamıyoz minigciler yuzunden somurduler piyası :)

Ayriyeten hobi olarak mining yapıyorum ufak tefek kazanç getiriyor :D Şu anlık btc miningdeyim varsa daha iyi bir fikrin elbette buyur söyle

Golden farm ile aynı sanırım yatırımsız çekmeye izin vermiyor + yatırdığınızın yarısını çekebiliyorsunuz ve referans toplayıp onlarında yatırım yapması lazım kazancınızı çekebilmek için , değmez

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt