Güncel uzun süre götüren LOL Script

Tarzaned

Gold Üye
İletişim
Beyler selamlar. Biraz araştırma yaptım fakat konular çok eski kalmış ya da çoğu kişinin yeterli bilgisi yok. Bilgisi olup konu hakkında yorum yapanların da yorumları 1 sene öncesine ait. Şu an uzun süre götürecek iyi bir script öneriniz var mı? 100 dolara kadar bütçem var. RTX düşünüyordum ama BGX'in cracki olduğu yazıyor ve BGX'ten çok ban şikayeti olduğu söyleniyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Beyler selamlar. Biraz araştırma yaptım fakat konular çok eski kalmış ya da çoğu kişinin yeterli bilgisi yok. Bilgisi olup konu hakkında yorum yapanların da yorumları 1 sene öncesine ait. Şu an uzun süre götürecek iyi bir script öneriniz var mı? 100 dolara kadar bütçem var. RTX düşünüyordum ama BGX'in cracki olduğu yazıyor ve BGX'ten çok ban şikayeti olduğu söyleniyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
RTX ile kullanabileceğiniz bypassımızı öneririm.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
tarzan gardeşim dc varsa ilet

BGX windows sürümü detect fakat macOs sürümü ud. Piyasadaki tek public safe ürün. Bilgisayarına macintosh yükleyip kullanabilirsin, legit oynarsan ban yemezsin.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt