GTA online hile

emirchans

Gold Üye
Agalar gta online başladım ama levelim çok düşük olduğu için hiçbir şey yapamıyorum para ve level basıyorlar ama onlarda çok pahali bildiğiniz ücretsiz hike varmi level ve para basmak için

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ücretsiz yok varsada direkt ban yersin

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Agalar gta online başladım ama levelim çok düşük olduğu için hiçbir şey yapamıyorum para ve level basıyorlar ama onlarda çok pahali bildiğiniz ücretsiz hike varmi level ve para basmak için
Araba için seviye bascaksan gerek yok. Auto Shop alırsan tüm yükseltmeleri yapabilirsin, seviyeye gerek yok. para hilesi yapmak yerinede görev yapabilirsin kolay kasılıyor zaten

yok ücretsiz

Hile
Bu arkadas tanitmis ama ban yeme ihtimalimiz nedir veyahutta virus olayı
be gelmeden önce nightclub loopla 500m bide 850 level bastım hic bisey olmadı ama suan kesin olur videodaki eleman dll icine rat koyacak kadar ucubemidir bilmem ama injectleyip 1 gun takilsan kesin ban yersin

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt