Goth PixelColorbot Crâck me (sc4mmer)

0x4D

Gold Üye
Öncelikle selam bu vietnamlı kansız oe ları discorddan bir arkadaşımı dolandırdı loaderini atıp keyini vermediler ksmen dolandırıldık,discord adreslerinden herşeyden banladılar gereken kanıtları dc emden atabilirim.unkowncheats gibi türlü türlü sitelerde dolaşıp insanları bu şekilde dolandırıyor.içinde tpm sb hvci bypassı ve colorbotu var denemek isteyenlere paylaşıyorum.

dolandıran kişilerin discordları: goth9444,6asix8

Son düzenleme:
Bakalım crackleyen çıkacak mı her tarafta insanları böyle dolandırıyorsa hilede sağlamlık göremem öylesine yapıp kime patlatırsak kafasındalar büyük ihtimal

Bakalım crackleyen çıkacak mı her tarafta insanları böyle dolandırıyorsa hilede sağlamlık göremem öylesine yapıp kime patlatırsak kafasındalar büyük ihtimal
ilerde mod olursun umarım her konunun altında varsın :)

Reis Sen BS'deki hansolomusun acaba :=)
Hayır, herkes bunu soran bir kişi daha var samimi konuşma geçtiği için Evet diyip geçtim ona fakat o eski HanSolo ben değilim.

ilerde mod olursun umarım her konunun altında varsın :)
Samimi, Adaletli, Dost canlısı olduğum için belki bundan dolayı alırlarsa neden olmasın hocam :coolstory: ( Onun dışında yazılımdan anlamam hiç )

you late to know

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Eve geçmemi bekleyin :D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt