Çözüldü GOOGLE VE YOUTUBE VS

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muhammed1881

Uzman Üye
Merhabalar ben youtube ya da googleyi acınca cok kasıyor ve video izlerken kasarak izliyorum sebebi nedir nasıl cozebilirim ya

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

Hocam Chrome kullanıyorsanız çerezleri ve geçmişinizi ardından windows+r yaparak %temp% komutunu girerek temp klasörünü temizleyiniz. Sorununuz devam ediyorsa Opera GX tarayıcısına geçin. Gayet hızlı ve ram kullanımını ayarlama gibi seçenekler sunuyor. O da olmadıysa format veya bi sistem değişikliği gereklidir iyi forumlar.

Hocam sistem farketmeksizin Opera gx e geçmenizi öneririm bu bilgisayarınız açısından en sağlıklısı olur

Merhaba sisteminizde olan donanımların sürücülerini güncel tutarsanız bir çözüm olabilir. Driver Booster veya driver pack solution online programını tavsiye ediyorum. Eğer sıkıntınız hala devam ederse sisteminizi yükseltmenizi tavsiye ediyorum.

Merhaba sisteminizde olan donanımların sürücülerini güncel tutarsanız bir çözüm olabilir. Driver Booster veya driver pack solution online programını tavsiye ediyorum. Eğer sıkıntınız hala devam ederse sisteminizi yükseltmenizi tavsiye ediyorum.
Hocam driver güncelleme konusunda o uygulamaların kullanılmasını pek önermiyorum. İçindeki driverlar genelinde eski oluyor en azından Driver Booster'da öyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt