Google Play Store, toplam değeri 1.983 TL olan mobil uygulama, oyun ve ikon paketlerini geçici olarak ücretsiz yaptı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

F4TiH

Emekli Mod
Google Play Store, toplam değeri 1.983 TL olan uygulama, oyun ve ikon paketlerini ücretsiz yaptı. Daha önceki indirimleri genellikle 1000 TL’nin altında olan teknoloji devi bu kez büyük oynadı. Bu haftaki kampanya 13 uygulama, 13 oyun ve 4 tane ikon paketinden oluşuyor.

Ücretsiz oyun ve uygulamaların listesini haberimizde listeledik. Her zaman olduğu gibi hatırlatalım: indirimler süreyle sınırlı oluyor ve bugünden itibaren en fazla 10 gün içinde zamanı bitecek. Bu nedenle cihazınızda oynamak istediğiniz oyunu, uygulamayı veya ikon paketini yüklemek için elinizi çabuk tutun.
Aşağıdaki listede bulunan uygulama veya oyun ismine tıklayarak Play Store sayfasını açabilir ve ücretsiz olarak cihazınıza yükleyebilirsiniz. Ancak dosya boyutu ve internet hızınıza bağlı olarak yükleme süresinin değişkenlik göstereceğini unutmayın. Bu arada parantez içinde söz konusu uygulamanın normal fiyatını da öğrenebilirsiniz.

KAMPANYA SÜRESİ MALESEF BUGUN İTİBARİYLE BİTMİŞTİR.

Uygulamalar

• (10,99 – Ücretsiz)
  • (3,59 – Ücretsiz)
  • (17,99 – Ücretsiz)
  • (249,99 – Ücretsiz)
  • (25,99 – Ücretsiz)
  • (50,99 – Ücretsiz)
  • (15,99 – Ücretsiz)
  • (29,99 – Ücretsiz)
  • (3,59 – Ücretsiz)
  • (6,09 – Ücretsiz)
  • (5,39 – Ücretsiz)
  • (1,69 – Ücretsiz)
  • (11,99 – Ücretsiz)

lar

• (12,99 – Ücretsiz)
  • (13,99 – Ücretsiz)
  • (1,39 – Ücretsiz)
  • PRO (17,99 – Ücretsiz)
  • (17,99 – Ücretsiz)
  • – Ücretsiz (17,99 – Ücretsiz)
  • (1.329,99 – Ücretsiz)
  • (11,99 – Ücretsiz)
  • (44,99 – Ücretsiz)
  • (17,99 – Ücretsiz)
  • (1,99 – Ücretsiz)
  • (1,99 – Ücretsiz)
  • (2,39 – Ücretsiz)

İkon paketleri

• (10,99 – Ücretsiz)
  • (12,99 – Ücretsiz)
  • (22,99 – Ücretsiz)
  • (8,99 – Ücretsiz)
KAMPANYA SÜRESİ MALESEF BUGUN İTİBARİYLE BİTMİŞTİR.

Son düzenleme:
Oyunlara şöyle bir baktım da çoğu kaliteli oyun ücretsiz olması çok iyi olmuş

Oyunlar cidden kalitesiz Ücretli olduğu zamanlarda para verip alanlara yazık, bari tamamen ücretsiz olup paraları iade edilseydi iyi olabilirdi diye düşünüyorum.

1.329 liraya oyun mu varmış vay anasını sayın seyirciler

ya hiçbirine bakmadığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam WQKJNNJQKWXJKSAKLMSAX
Efsane üye olmak için bir konunun altına 30 40 tane yorum yapmaya çalıştığına, herkesin yorumuna cevap verdiğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam

Efsane üye olmak için bir konunun altına 30 40 tane yorum yapmaya çalıştığına, herkesin yorumuna cevap verdiğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam
mesaj sayıma bakıp efsane üye olmama yakın olduğumu görüp insanlarla konuşunca "SPAM" yapmadan, efsane üye olmaya çalıştığımı düşünüyorsun.
Bide 2 gün önce dm den benim pp mi çalma bana özeniyorsun, gibi mesajlar atıp ben cevap yazmadan sohbetten çıkman falan ayrı bi komik :D sataşma millete

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt