HerobrineGercek
Gold Üye
Acilinden bir sorum var ben google play kod satın aldım robux almak için ama kullanamıyorum bu kodu nasıl kullanırım bilginiz var mı ?
telefondan kullanman lazım onuAcilinden bir sorum var ben google play kod satın aldım robux almak için ama kullanamıyorum bu kodu nasıl kullanırım bilginiz var mı ?
telefona gir play kodu ordan robloxa gir satin alma kisminda google pay may falan var ona basınca alıyoAcilinden bir sorum var ben google play kod satın aldım robux almak için ama kullanamıyorum bu kodu nasıl kullanırım bilginiz var mı ?
yapamazki telefona mecbur apk vs indiriyor oda satın alım desteklemiyortelefona gir play kodu ordan robloxa gir satin alma kisminda google pay may falan var ona basınca alıyo
eskiden roblox kaldiysa vpnle giremiyor muyapamazki telefona mecbur apk vs indiriyor oda satın alım desteklemiyor
girebiliyor ancak satın alım kullanamıyoreskiden roblox kaldiysa vpnle giremiyor mu
play ülke bilginizi yalnızca yeni bir ülkeye taşındıgınızda değiştirmeniz gerekir yazıyoryapman gereken öncelikle robloxu sil vpn aç herhangi bir ülke türkiye hariç daha sonrasında play störe bölgeni değiştirip playstoreden roblox indir ve bölgesini değiştirdiğin yerden kullanmayı dene
girebiliyor ancak satın alım kullanamıyor
play storeden al alcagın birim kaç dolarsa doların tl biçimi kadar alıyor illa dolar play kodu olması lazım deilAcilinden bir sorum var ben google play kod satın aldım robux almak için ama kullanamıyorum bu kodu nasıl kullanırım bilginiz var mı ?