Çözüldü Google Play Games beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SerhatAga04

Akdeniz, Antalya
Diamond Üye
Merhaba bugün sizlere indirim haberi ve bir sorunumu anlatacağım PC için Play Games beta yayınlandı ve insanlar denesin diye belirli oyunlarda indirim yapıyorlar (2. kez) şuanda Clash of Clans için 300TL değerinde indirim bulunuyor, tek yapmanız gereken uygulamayı indirip e posta adresiniz ile giriş yapmak. (İndirimden yararlanmak için, Google hesabınızda herhangi bir ödeme işlemi olması yeterli.) ben de yararlanmak için denedim ve bedava olarak altın bilet aldım 300TL altındaki ürünler 0TL olarak gösteriliyor ve Google hesabınızda kayıtlı ödeme yöntemi olması lazım detaylar Her neyse artık soruma geçeceğim daha önce bir indirim daha olmuştu bende 2 Google hesabımla aynı PC üzerinden etkinlikten yararlandım. Şuanda tekrar denediğim de ikince hesabımda artık indirim gözükmüyor, normalde Play Store indirim bildirimi göndermişti ama olmadı birkaç video izledim yorumları okudum. Galiba artık her cihazda bir kere işlem yapılıyormuş, yani başka bir PC lazım acaba aynı cihazla indirimden nasıl tekrar yaralanabilirim bir çözümü var mıdır.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt