Görüşlerinizle yaptığım FiveM edit nasıl olmuş?

CweYZ

Prime Üye
İletişim
Merhabalar, dün gece saatlerinde bir forum paylaştım ve bir çok arkadaş müzikte değişiklik yapmamı, geçiş eklememi ve video harici efektler eklememi söylemişti. Bende bunları göz önünde bulundurarak farklı bir konuda video editi yaptım. Videoyu beğenirseniz beğenip forumda yorum yaparsanız sevinirim.

Sadece Gecislerle free textler var aga bi tik daha ugrasilabilirdi

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
sadece onemli yerleri klib alip o kliplerede zoom in-out ve twitch ekleseydiniz çok iyi olurdu ve kan çıktı yerleri bcc two way ile seçip hue ile rgb yapabilirdiniz
puanım:4/10

Kanka hangisi paralı hangisi free anlamıyorumki bu işte iyi değilim xd
Anladigim kadariyla Movavi kullaniyorsun free dedigimde Hazir Template textler. Daha profesyonel editler yapmak istersen Adobe After Effects gecmelisin cok daha iyi isler yapabilirsin bu da senin yaraticiligina kalmis suraya bir ornek birakiyorum: BANA TIKLA!
Mesela bu videoda vuruslara efektler eklenmis yavaslama,hizlanma eklenmis gecisler cok daha iyi. Ayrica after effects de kesinlikle daha iyi efektler bulabilirsin

Dostum geçişlerin ve yazılarında biraz basitlik var,bazı yerlerde sarsma efekti verebilirsin. Sana önerebileceğim edit programı basitte biraz 'Sony Vegas 15'

Anladigim kadariyla Movavi kullaniyorsun free dedigimde Hazir Template textler. Daha profesyonel editler yapmak istersen Adobe After Effects gecmelisin cok daha iyi isler yapabilirsin bu da senin yaraticiligina kalmis suraya bir ornek birakiyorum: BANA TIKLA!
Mesela bu videoda vuruslara efektler eklenmis yavaslama,hizlanma eklenmis gecisler cok daha iyi. Ayrica after effects de kesinlikle daha iyi efektler bulabilirsin
bahsettiğin edit hem kötü hem de yeni 0 dan başlayacakların yapamayaçağı birşey

Öneri için teşekkürler, diğer arkadaşlarında yazdıklarını okudum. Her ne kadar zor olsada öğrenmeye çalışacağım.

bahsettiğin edit hem kötü hem de yeni 0 dan başlayacakların yapamayaçağı birşey
:iliked:Haha yok gayette yeni baslayan herkesin yapabilecegi bir edit cunku videoda anlatiyor ki videoyu izlemesine gerekte yok After effects kullanimini ogrense yeter ki onuda 1-2 videoda ve pratikle ogrenir (tamamindan bahsetmiyorum en azindan edit yapabilecek kadar ogrenmis olur) Geriside onun hayal gucune kalmis ben videoyu ornek olsun diye biraktim yt yazdigim gibi karsima cikti onemli olan kotu olmasi degil temellerini gostermesi @xand arkadasin yazdigi gibi

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
:iliked:Haha yok gayette yeni baslayan herkesin yapabilecegi bir edit cunku videoda anlatiyor ki videoyu izlemesine gerekte yok After effects kullanimini ogrense yeter ki onuda 1-2 videoda ve pratikle ogrenir (tamamindan bahsetmiyorum en azindan edit yapabilecek kadar ogrenmis olur) Geriside onun hayal gucune kalmis ben videoyu ornek olsun diye biraktim yt yazdigim gibi karsima cikti onemli olan kotu olmasi degil temellerini gostermesi @xand arkadasin yazdigi gibi
.d onun yerine cevap vereyim ae ye yeni başlayan biri graph ayarlamayı bilmez.Efektlerin %95 ini bilmez scale,rotation,position mantığını bilmez
Galiba ae hakkında pek birşey bilmiyorsun 2 yıldır amv editler yapıyorum tutorialler olmadan kendi editimi yapmam 1 yıl sürdü.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt