Çözüldü Görev yöneticisi ile alakalı bir problem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

khzafer

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
arkadaşlar merhabalar; yabancı bir siteden hile indirdim
bilgisayarımda windows10 kllanıyorum)home )görev yöneticisi yönetici tarafından devre dışı bırakıldı hatasını alıyorum gpedit i denedim fakat çözüm olmadı bildiğiniz kesin bir çözüm varsa bana ulaşabilir misiniz.
Intagram: khzafer46

arkadaşlar merhabalar;
bilgisayarımda windows10 kllanıyorum)home )görev yöneticisi yönetici tarafından devre dışı bırakıldı hatasını alıyorum gpedit i denedim fakat çözüm olmadı bildiğiniz kesin bir çözüm varsa bana ulaşabilir misiniz.
Virüsden Dolayı Olabilir Avast Antivirüs Yükleyip Tam Tarama Yaparmısınız Olmazsa İnstagram _orientis_

arkadaşlar merhabalar;
Güzel Bir Tarama Yapınız

Geçici çözüm için : Ara > Regedit > Hkey Curren User > Software > Microsoft > Windows > Current Version > Policies > System > Disable yazan bi satır var sağda 1 ise değeri 0 yap dene yine açılmazsa komple silmen yeterli olacaktır zararsızdır silmen korkmana gerek yok. Bilgisayar kapanınca yine açılmayabilir ama geçici çözüm dediğim gibi.

bu video ile sorunu cozebilirsin bendede olmuştu virüs le alaksı yoktur gerekli bilgi verilmiştir konu kapatılmalı

Lütfen bilgisayarınızı bir antivirüs ile tarayın. Bu tarz hatalar normal değildir. CheatGlobal dışında yabancı ve s4htekar platformlardan birşey indirmeyin.
Tavsiyemiz avast antivirüs ve comodo firewall programlarıdır. Sorunun çözümü içinde yukarıdaki arkadaşımızın attığı videoya bakabilirsiniz.

Cevap verildiği ve konu çözüme kavuşturulduğu için kapatıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt