Gigabyte anakarttaki ban bir türlü kalkmıyor

tuum32

Gold Üye
Denemediğimiz yöntem kalmadı. Amidewin ile atıyoruz tek maçta yakalıyor. Ninja spoofer ile denedik olmadı. Spoof işleminde kaşarlaşmış bir arkadaşım tw ile bağlantı yapıp 2 kez denedi olmadı. Woofer satın aldım denedim gene tek maçta ban verdi. Disk banımın olma ihtimali üzerine ssd yi çıkartıp Hdd taktım denedim gene ilk maçta ban. Sizce nerede hata yapıyoruz? Uzman arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

Anakart : Gigabayte A320M H

Bizim de yaptığımız işlemlerde Anakart seri numaraları her seferinde değişiyor. Fakat gel gelelim ilk maçta yakalıyor. İlk maçta yakaladığında göre çok bariz bir açığımız olmalı ama ne

Modem resetlemekten maksat aç kapa yapmak mı yoksa komple modem sıfırlamak mı? Her spoof ile beraber modemi aç kapa yapıp ip değişimi yapıyorum fakat hiç Hard reset atmadım

Sırayşa yap
Format at
Modemini resetle
Bios up/down yap
spoofer kullanman yeter
amidewin de yapabilirsin
ondan sonra uuid ve motherboard s/n değiştikten sonra amidewin ile işin bitince yeniden başlat valorantı yükle
asus karttan ban kaldırmayı beceriyo millet giga en kolayı
Bizim de yaptığımız işlemlerde Anakart seri numaraları her seferinde değişiyor. Fakat gel gelelim ilk maçta yakalıyor. İlk maçta yakaladığında göre çok bariz bir açığımız olmalı ama ne

Modem resetlemekten maksat aç kapa yapmak mı yoksa komple modem sıfırlamak mı? Her spoof ile beraber modemi aç kapa yapıp ip değişimi yapıyorum fakat hiç Hard reset atmadım
Tamamen sıfırlamak o tuş varya kalem sok bekle sonra arayüze gir şifreni falan ayarlarsın klasik format zaten şart bios update format kadar şart ben yazdıklarımla asus karttan kaldırdım giga kesinlikle kalkar

Format bios up
yapın amidewin atın sonra raid0 ile deneyin tekrar amidewin atın banınız kalkacaktır

Aynı anakart mevcut hocam maalesef önceden kolay kalkan ban artık delay bana yaklanıyor bende çözmüş değilim. Ücretli spooferler kullandım ama maks 4-5 maç sonrası belli zaten direk banlıyor. Forumda olan spoofer ile denedim başarılı oldu ama şuan fix galiba güncellenirse bir de onunla denemeni öneririm.

Format sonrası bios güncelledikten sonra kullandığın ssd ayrı bir disk oluşturup valorant'ı oraya kur 30 GB bir alan yeterli olur. Daha sonra forumda olan cgspoofer güncelledikten sonra kullanırsın. benim banım kalktı 1.5 gün oldu hala ban yok umarım sende de başarılı olur.

daha giga anakartlar kalkmıyor asus olanlar napıcak acaba .D

Beyler emin olun yukarıda önerilen tavsiyelerin hepsini de yaptım ama nafile. Sadece Raid yapmadım fakat ssd yi çıkartıp hdd ile denedim gene ban verdi. Diskte bir sorun olsaydı hdd ile denediğim zaman ban vermemesi gerekmez miydi? Gene tek maçta attı banı.

Valla ben klasik yöntemle monsterdan kaldırdım. Delay ban falanda gelmedi. Fakat disk raid 0

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt