beyler bende 365 günlük ghosty spoofer var çekilişten kazanmıştım içinde tpm bypass falanda var bu spoofer temp mi perm mi msi anakartta çalışır mı
calısabilir dene ne kaybedersin ?beyler bende 365 günlük ghosty spoofer var çekilişten kazanmıştım içinde tpm bypass falanda var bu spoofer temp mi perm mi msi anakartta çalışır mı
boş konusma zaman kaybetmek ıstemıyorum kaybol hadi mesaj kasma bu mesjada yanıt verme mesaj kasma hadi liselicalısabilir dene ne kaybedersin ?
ilgi mi arıyorsun dostum sen mesaj kasma falan diyeboş konusma zaman kaybetmek ıstemıyorum kaybol hadi mesaj kasma bu mesjada yanıt verme mesaj kasma hadi liseli
ne yasıyon laboş konusma zaman kaybetmek ıstemıyorum kaybol hadi mesaj kasma bu mesjada yanıt verme mesaj kasma hadi liseli
kankam bence dene denemekten zarar gelmez one time değil sonucta 1 yıl,hwıdın acılana kadar oynarsınbeyler bende 365 günlük ghosty spoofer var çekilişten kazanmıştım içinde tpm bypass falanda var bu spoofer temp mi perm mi msi anakartta çalışır mı