kral key i açarlarken hwidi de kayıt ettiler büyük ihtimal o yüzden hwid geçersiz dicekk.a wNothing ş wNothing kullanabılene hayırlı olsun
eğer benim için açtıysan gerçekten sağol ama bahsettiğim bu değildi spoofu zaten atmıştım ve asıl istediğim kullanıcı fikirleyriydi, bir süre sonra invalid username olması ayrı konu zaten @loxxy dediğin doğru ama spamlayınca açılıyor bazenk.a wNothing ş wNothing kullanabılene hayırlı olsun
gırrıyor bazan o yuzden kullanabılene dedımkral key i açarlarken hwidi de kayıt ettiler büyük ihtimal o yüzden hwid geçersiz dicek
dedıgım gıbı bıreysel hesap ıstıyorsan uyguna ayarlarım kanıt amaclı hesap actımeğer benim için açtıysan gerçekten sağol ama bahsettiğim bu değildi spoofu zaten atmıştım ve asıl istediğim kullanıcı fikirleyriydi, bir süre sonra invalid username olması ayrı konu zaten @loxxy dediğin doğru ama spamlayınca açılıyor bazen
dediğinde zaten kendi keyinin kendi hwidine sahip olması daha mantıklı geliyor zaten şu an bakmıyorum bir kaç gün sonrası için düşünüyorum ama doğruymuşsungırrıyor bazan o yuzden kullanabılene dedım
dedıgım gıbı bıreysel hesap ıstıyorsan uyguna ayarlarım kanıt amaclı hesap actım
ıstersen dc fln haberleselımdediğinde zaten kendi keyinin kendi hwidine sahip olması daha mantıklı geliyor zaten şu an bakmıyorum bir kaç gün sonrası için düşünüyorum ama doğruymuşsun
dm gelıstersen dc fln haberleselım
girdimi sende hwid bazılarında ıstemıyornasil kullancaz la bypassi