spoofer al _?amidewin afuwin yaptırdım val15 2 yi geçtik ama val5 te takılı kalıyorum raid yaptım ve bütün prosedürleri uygulamama rağmen. anakartım asus b450m -k öneriniz şunu da dene dedğiniz ne varssa desteğinizi bekliyorum.
amidewin afuwin yaptırdım dedimya spofer aldım yani ştespoofer al
nasıl aldın kanka amidewine para mı verdin ve kimden aldınamidewin afuwin yaptırdım dedimya spofer aldım yani şte
masaüstüBilgisayarınız masaüstü mü laptop mu?
evet websnakesten aldımnasıl aldın kanka amidewine para mı verdin ve kimden aldın
Format + bios up + Afuwin + Mac changer + wifi reset ile banınız kalkar. Anlamadıysan veya yapmayı bilmiyorsan buna dair bir konu açmıştım oradan gerekli bilgileri edinebilirsin.masaüstü
evet websnakesten aldım
dediklerinin hepsini sırası ile yaptım ama malesef işe yaramadı ustaFormat + bios up + Afuwin + Mac changer + wifi reset ile banınız kalkar. Anlamadıysan veya yapmayı bilmiyorsan buna dair bir konu açmıştım oradan gerekli bilgileri edinebilirsin.
Bahsedeceğim şey bazı asus anakartlarda oluyor. Wifi mac adresine ban atılıyor, forumda bir kaç arkadaşta daha görmüştüm genellikle asus anakartlarda görüyorum. Tüm işlemleri tekrarlayıp telefon wifisi ile erişmeyi deneyebilir misin?dediklerinin hepsini sırası ile yaptım ama malesef işe yaramadı usta
deneyeceğim teşekkür ederim ama wifi ile bağlanmıyorum ethernet kullanıyordumBahsedeceğim şey bazı asus anakartlarda oluyor. Wifi mac adresine ban atılıyor. Forumda bir kaç arkadaşta daha görmüştüm. Genellikle asus anakartlarda görüyorum. Tüm işlemleri tekrarlayıp telefon wifisi ile erişmeyi deneyebilir misin?