frezzyterror
Efsane Üye
Selam dostlar bugün başıma çok garip bir olay geldi bu konuda danışmam gerekiyor size.
Ben bugün bir ilan satın almak için siteye girdim. Bakiye yükledim sonrasında ilanı alırken erişimim engellendiğini canlı destek söyledi. Olayı sorduğumda Başka hesaplardan dolandırıcılık yaptığımı söylediler fakat sorun gamesatışta tek kimlik ile iki hesap açılmıyor oluşu. Bunun üzerine konuyu sorduğumda [email protected] adında bir mail ile d0landırma işlemi yapıldığını ve benim yaptığımı söylediler. Bende kendilerine benim onaylı kullanıcı olduğumu ve aktif hesabım varken 2.hesap nasıl benim kimliğim ile işlem yaptığımı sorunca cevap vermediler. Yatırdığım paranın hepsine el koydular ve iade vermediler. Bunun üstüne bir de yasal süreç yürütüldüğünden bahsettiler. Bende bu kimlik bilgilerinin olduğu hesabın mailini ve işlemlerin kime ait olduğunu sorduğumda veremeyeceklerini söylediler. Bunun üzerine ben daha çok sinirlendim. Şimdi ne yapabilirim para umurumda değil fakat adamlara kimliği ben kullanmadığımı ve öyle bir mailim olmadığını işlem yapan kişi hakkında dava açacağımı fakat bilgilerini talep ettiğimde vermeyeceklerini söylediler. Ne yapmalıyım?
Sohbet logu kısaca --
Ben bugün bir ilan satın almak için siteye girdim. Bakiye yükledim sonrasında ilanı alırken erişimim engellendiğini canlı destek söyledi. Olayı sorduğumda Başka hesaplardan dolandırıcılık yaptığımı söylediler fakat sorun gamesatışta tek kimlik ile iki hesap açılmıyor oluşu. Bunun üzerine konuyu sorduğumda [email protected] adında bir mail ile d0landırma işlemi yapıldığını ve benim yaptığımı söylediler. Bende kendilerine benim onaylı kullanıcı olduğumu ve aktif hesabım varken 2.hesap nasıl benim kimliğim ile işlem yaptığımı sorunca cevap vermediler. Yatırdığım paranın hepsine el koydular ve iade vermediler. Bunun üstüne bir de yasal süreç yürütüldüğünden bahsettiler. Bende bu kimlik bilgilerinin olduğu hesabın mailini ve işlemlerin kime ait olduğunu sorduğumda veremeyeceklerini söylediler. Bunun üzerine ben daha çok sinirlendim. Şimdi ne yapabilirim para umurumda değil fakat adamlara kimliği ben kullanmadığımı ve öyle bir mailim olmadığını işlem yapan kişi hakkında dava açacağımı fakat bilgilerini talep ettiğimde vermeyeceklerini söylediler. Ne yapmalıyım?
Sohbet logu kısaca --
Kusura bakmayın fakat gerçekten artık merak ediyorum sorunlu işlem olan hesabın maili ve hangi ilanı sattığını öğrenebilir miyim
Siz
1 saat önce
bu sayede eğer yapabileceğim birşey varsa halledeceğim
Destek
1 saat önce
yas*********[email protected] bu e posta adresine kayıtlıdır.
Siz
1 saat önce
bir dakika benim hiçbir mailim yas ile başlamıyor satılan ürünü de söyler misiniz
Destek
1 saat önce
HATUN Y. adına işlem sağlanmış.
Siz
1 saat önce
bu kişinin bana bilgilerini verir misiniz
Siz
1 saat önce
ben değilim
Siz
1 saat önce
Hatun adında bir tanıdığımda yok
Siz
1 saat önce
kişi benim bilgilerimi kullanarak işlem yapmış ve tanımıyorum bunun üzerine gideceğim
Destek (O
47 dk önce
Maalesef.
Siz
46 dk önce
Bu durumda ben kendimi nasıl aklayacagim
Siz
46 dk önce
Bunu yapan kişi kim bilir başka sitelerde neler yaptı
Siz
46 dk önce
Öğrenmem gerekiyor
Destek
44 dk önce
Güvenlik nedeniyle farklı bir bilgi paylaşılamamakta.
Siz
44 dk önce
peki bu yapılan işlem kaç tl ? ne kadar zarara sokmuş kişiyi
Destek
43 dk önce
Farklı bir bilgi verilememekte. Yasal süreç mevcut.
Siz
42 dk önce
peki teşekkürler
Destek
40 dk önce
Rica eder,