Gamermarkt Sitesi güvenilirmi ?

Mrdonmezzlive

Bronz Üye
İletişim
Arkadaşlar Gamermarkt diye bir site buldum ve birçok oyunda hesap alıp satabiliyorsunuz ama araştırma yaptığımda insanların yarısı d0landırıcı diğer yarısıda gayet güvenilir bir site diyor
aranızda daha önce bu siteyi kullanan varsa yazabilirmi ben sadece hesap satmayı düşünüyorum orda elimde sadece birer tane fifa lol ve valorant hesabı var boşa gitmesin istiyorum

Arkadaşlar Gamermarkt diye bir site buldum ve birçok oyunda hesap alıp satabiliyorsunuz ama araştırma yaptığımda insanların yarısı d0landırıcı diğer yarısıda gayet güvenilir bir site diyor
aranızda daha önce bu siteyi kullanan varsa yazabilirmi ben sadece hesap satmayı düşünüyorum orda elimde sadece birer tane fifa lol ve valorant hesabı var boşa gitmesin istiyorum

gamermarkt adamdir guvenilirdir zaten saticam diyorsun

hesap satacaksan güvenilir hocam. çok bi sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. eğer alacaksan olsaydın dikkatli ol derdim.

hesap satacaksan güvenilir hocam. çok bi sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. eğer alacaksan olsaydın dikkatli ol derdim.

şsjsğakejxjs koptum bu yoruma asıl tam tersi satıcı için b*k gibi bir site alıcı ban yedirirse çara hemen sana gelip iadesini yap yoksa dava açıcaz diyorlar veya hesabı çaldırırsa da aynı şekilde senden istiyorlar parasını

şsjsğakejxjs koptum bu yoruma asıl tam tersi satıcı için b*k gibi bir site alıcı ban yedirirse çara hemen sana gelip iadesini yap yoksa dava açıcaz diyorlar veya hesabı çaldırırsa da aynı şekilde senden istiyorlar parasını
Aynısı başıma geldi adam hesabı sattıktan 3 ay sonra hesaba ban yedirmiş, çekildi falan diyerek benden iade istediler ticket ile hesabı alıp veriyorken hesabı merak edip gireyim dedim ban yemiş :D siteye o şekilde verince bu hesap banlı kabul edemeyiz şeklinde konuştular durumu anlatmaya çalıştım ama pek anlamaya niyetleri yoktu öylece kapandı derken 2 ay sonra kapıya ilamsız icra takibi göndermişler dilekçe ile itiraz ettim ve olay 5 kuruş ödemeden kapandı kendi akıllarınca insanları "dava açıyor" sloganıyla korkutmaya çalışan bir site hesap satın almak haricinde kullanmanızı önermiyorum.

vermezsen parayı hiçbir şey yapmıyorlar kaç kişi gördüm hesap satıp geri çeken :iliked:

Dostum arkadaşların da dediği gibi satıcı isen naneyi yersin %100 sen hesap mı satacaksın satarsın eyvallah ama 2-3 ay sonra adam hesaba ban atar ve ya başka bir şey yapar iade talebinde bulunur geri yapmazsan da seni davalık ile gözünü korkuturlar ve şakasız harbiden de açarlar dava, ama günün sonunda da bir şey olmaz

hesap alınmaz ama hesabını satabileceğin güvenilir bir yer.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt