Çözüldü GamerMarkt ilanı koyarken çıkan hata hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

shqtz

Aishiteru.
Efsane Üye
GamerMarktta Valorant hesabımı ilana koymaya çalışıyorum ama koyduğum an garip bir hata ile karşılaşıyorum farklı bir hesap koyunca düzeliyor ama o hesabı koyamıyorum.
desteğe yazdığımda da herzaman aynı cevabı verip kapatıyorlar. dedikleri ise riot veri tabanında sıkıntı olduğu ve birşey yapamayacaklarını söyleyip kapatıyorlar

Aldığım hata şöyle : Bilgiler yüklenirken bir hata oluştu. Sorununuz devam ederse, lütfen destek talebi oluşturunuz. Bir hata oluştu. #FL-GUSD-01 - #6687AC6CE162C

çözümünü bilen varsa yazsın Allah için

Son düzenleme:
Eğer hesap en baştan beri size ait değilse ve bir türkten satın aldıysanız aynı hesapla daha önce gamermarkt üzerinden dolandırıcılık yapılmış olma ihtimali var öyle durumlarda o hesabı hiçbir türlü gamermarkta ekleyemiyorsunuz

Eğer hesap en baştan beri size ait değilse ve bir türkten satın aldıysanız aynı hesapla daha önce gamermarkt üzerinden dolandırıcılık yapılmış olma ihtimali var öyle durumlarda o hesabı hiçbir türlü gamermarkta ekleyemiyorsunuz
hesabı gamermarkttan aldım ama

Hesabın LoL nicki olması gerekiyor lole gir yama varsa yap ve ana menüye 1 kereye mahsus gir sonra bir daha dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt