Çözüldü Gameloop 64 bit indiremiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MofTer

Bronz Üye
Gameloop 32 bit yazana tıklamadığım halde 32 bit olarak indiriyor çözümü bilen var mı acaba

Gameloop 32 bit yazana tıklamadığım halde 32 bit olarak indiriyor çözümü bilen var mı acaba
Dosyaları düzgün silmediğin için olabilir. Daha önce 32 bit gameloop kurduysan ve düzgün şekilde kaldırmadıysan kalıntılar kalmıştır.
Biomdaki site adresime git YAZILIMLAR menüsüne tıkla Gameloop Nasıl Silinir isimli dosya var onu ındır.
İçerisinde nasıl yapılır anlatım var kolay gelsin.
NOT : Dosya içinde 32 bit gameloop var sen manuel 64 bit gameloop indir..

Merhaba hocam aynı sorunu bende yaşadım oynamak için indirdim kurdum hatta fakat gameloop açılmadı market kısmı gelmiyor ve hata vermiyordu discord ile yetkililere ulaştım söyledikleri tüm adımları yaptım fakat yine de açılmadı size önerim discord gidip yetkililere sormanız orada direkt olarak yardımcı olurlar iyi forumlar umarım en kısa sürede sorunun çözülür.

hocam 32 bit neden kurmak istemiyorsun onu anlamadım ama 64 bit istiyorsan ilk başta 32bit gameloop'u ıobit uninstaller denilen ugluma ile silin silindiginden emin oldugunuz zaman

Görsel
bu siteden
ok ile gösterdigimi indiriyorsunuz zaten kurulum basit biliyorsunuz olması lazım bide 64 bit indirdikten sonra oyunlarda drop kasma gibi olaylar olabilir haberiniz olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt