32 bite tıkladığın için olabilirmiGameloop 32 bit yazana tıklamadığım halde 32 bit olarak indiriyor çözümü bilen var mı acaba
Dosyaları düzgün silmediğin için olabilir. Daha önce 32 bit gameloop kurduysan ve düzgün şekilde kaldırmadıysan kalıntılar kalmıştır.Gameloop 32 bit yazana tıklamadığım halde 32 bit olarak indiriyor çözümü bilen var mı acaba
"Gameloop 32 bit yazana tıklamadığım halde" yazmış adam kanka boş spam32 bite tıkladığın için olabilirmi
Merhaba hocam aynı sorunu bende yaşadım oynamak için indirdim kurdum hatta fakat gameloop açılmadı market kısmı gelmiyor ve hata vermiyordu discord ile yetkililere ulaştım söyledikleri tüm adımları yaptım fakat yine de açılmadı size önerim discord gidip yetkililere sormanız orada direkt olarak yardımcı olurlar iyi forumlar umarım en kısa sürede sorunun çözülür.Gameloop 32 bit yazana tıklamadığım halde 32 bit olarak indiriyor çözümü bilen var mı acaba
ben okuduğumda 32 bit yazana tıkladığım halde yazdığı için yazdım spam atacak olsaydım her konun altında beni görürdün ve 2020den buzamana kadar silver üye olarak kalmazdım"Gameloop 32 bit yazana tıklamadığım halde" yazmış adam kanka boş spam