Gamebreaker

gamebreaker.cc | private solutions
Prime Üye
Ticaret Puanı:
 9 / 1
İletişim
IMG_6745.png

[gamebreaker private solutions | external]
# Özel valorant çözümümüz, düşük kullanıcı tabanımız ve güvenilir müşterilerimiz sayesinde yayınlandığından beri tespit edilmedi.
# Bu ürünle, daha önce hiç görmediğiniz bazı yeni özellikler getiriyoruz, örneğin [lineup yardımcısı (ve yakında daha fazlası)]
- ^^ En iyi özellik, eğer belli ederek oynamazsanız manuel inceleme aldığınızda bile yasaklanmıyorsunuz.

[Özellik listesi]

# Lineup Yardımcısı:
- Lineup özelliği sayesinde haritada üstü açık olan her yerden spike'a lineup atabileceksiniz.

# ESP / Çizimler:
- Sova, Brimstone, Viper için lineup çizimleri
# Ajan:
- 2D Kutu
- Corner box (köşeli kutu)
- Sağlık, Zırh çubuğu
- İsim, Tutulan silah ismi
- Head Circle
# Nesneler/Farkındalık:
- Cypher kameraları, tuzaklar (görselleştirme ile), kafesler
- Raze boom botları
- rauntun geleceğini etkileyebilecek tüm gerekli bilgiler
# saçma sapan / gereksiz çizimler yok

Bazı klipler;
🔗 Lineup helper > Viper
🔗 Lineup helper > Sova
🔗 Lineup helper > Brimstone
🔗 Oynayış videosu bölüm.1
🔗 Oynayış videosu bölüm.2
🔗 Oynayış videosu bölüm.3

[Fiyatlandırma / Ön-Satın Alma]
> Aylık 100 Dolar (3350 TL)
> başvurmak için lütfen 'da ticket oluşturun
(ödeme yöntemleri: kripto & kredi kartı)
Eğer bu ürün size göre değilse, sadece aimbot arıyorsanız paket 2 ürünümüze göz atabilirsiniz, veya bu paketin üstüne aimbotlu halini arıyorsanız paket 1 ürünümüze göz atabilirsiniz..

(tıklayın)
(tıklayın)

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
# Satış konunuz onaylanmıştır .

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ıyı satıslar pıyasanın en ıyısı

hocam geçen story attım boyle dediklerki türkiyede böyle yapan yazılımcı varmı diye bende dedim boyle boyle gamebreaker üretiyor bu yazılımları

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Yakında savaş uçakları üretimine de başlayacağımızı burda bildirmiş olayım, iyi forumlar. Yorumunuz için teşekkür ederiz.
asıl ben teşekkür ederim evime bombalamayın kesinlikle iyi satışlar diyerekten konudan sıyrılıyorum yarın bırgun gelır dıye

hocam f-16 satıyorsanız 50 tl ye satarmısınız

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt