Game Hacking & Revers Eng. & Programlama Dersleri - ilk konu

Hexist

Gold Üye
İyi forumlar herkese ,

Başlıkta belirttiğim konular hakkında online ders versem katılımcı olur mu forumdan bilmek isterim , temel olarak hilelerin çalışma mantığını tamamen öğretebileceğimiz ve dersin sonunda kişi hedeflediği oyunda kendine ait bir hile yapabileceği bir eğitim vermek istiyorum . Elbette ücretli olacaktır katılımcı durumunu ölçmek için bu konuyu açıyorum ücret cuzi bir rakam olur .
Öğreneceğimiz dillerde asm x64 ve cpp yer alacak
Öğreneceğimiz genel olarak konularda bir oyunda hile nedir nasıl yapılır nasıl kodlanır
Oyunların anti cheatlerini atlatmak için izleyeceğimiz yollar daha çok vpn aç kapa değil de anti cheatin server iletişimi , antinin hangi fonksiyonları kullanarak kontrol sağladığı ve bunların tespiti olacak ardından bu fonksiyonları nasıl taklit edebiliriz fake fonksiyonlar nasıl oluşur gibi konular.
İlgilendiğiniz oyunda UD hile nedir ? Neden UD dir ? yazdığınız hile nasıl UD olur ? Hileniz DT olursa bunu nasıl anlarız gibi konularda eğitim sonunda uzmanlaşmış olacaksınız .
Temel olarak memory ve asm ile ilgileneceğimiz için spoofer mantığı ban nereye atılır ban nereden temizlenir gibi konuları doğrudan hafızayı ve anti cheatin çalışma mantığını incelediğimiz için kavrayacaksınız.
DNOT : forumda discord paylaşımı yasak sanırım , henüz discord adreside yok bu dersler için ama olacak forum yönetiminden bu adresin paylaşımı için izin alabilir miyiz ? bunun için kiminle iletişime geçmem gerek ? lütfen forumun yapay zeka modları cevap vermesin forumda yetkisi olan üst düzey arkadaşlardan bir imtiyaz ve bilgi istiyorum bu konuda , aynı şekilde foruma bilgim ve tecrübemle karşılığını vereceğim.forum yetkilisi bir kardeşim bu konu hakkında beni bilgilendirirse sevinirim aksi halde konuyu kapatmak zorunda kalacağım.

EĞİTİME KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DİSCORD ADRESİ :

Discord adresi paylaşmak yasak ise modlar bu adresi kaldırmadan önce üst yöneticilerine bildirsin üst yöneticileri konuyu okuduktan sonra aksiyon alsın rica olunur.​

DNOT2 : DISCORD İŞLERİNDEN ANLAYAN 1 ADET ARKADAŞA İHTİYACIM VAR​

Son düzenleme:
fiyat makul olduğu sürece ben katılırım.

forumda discord paylaşımı yasak sanırım , henüz discord adreside yok bu dersler için ama olacak forum yönetiminden bu adresin paylaşımı için izin alabilir miyiz ? bunun için kiminle iletişime geçmem gerek ? lütfen forumun yapay zeka modları cevap vermesin forumda yetkisi olan üst düzey arkadaşlardan bir imtiyaz ve bilgi istiyorum bu konuda , aynı şekilde foruma bilgim ve tecrübemle karşılığını vereceğim.

.forum yetkilisi bir kardeşim bu konu hakkında beni bilgilendirirse sevinirim aksi halde konuyu kapatmak zorunda kalacağım.

forum sakinleri lütfen dm atmak yerine konuya yazın teşekkür ederim.

Genel satış olarak konu açtıktan sonra discord adresi ekleyebilirsin diye biliyorum.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt