Çözüldü G29 alacağım ama hangisi daha güvenli?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DarkAngel1400

Silver Üye
G29 Direksiyon seti alacağım ama aklıma takılan bir şey var.
trendyol da direksiyonla shifter beraber şekilde 13000TL
Vatan da sadece direksiyon seti 13500TL
trendyol linkinde ki ürün:
Aralarında bir fark var mı? orijinal olmama ve dolandırılma ihtimalinden korkuyorum.

dolandırılma olmaz hocam ürünü başkaları da satın almış zaten yorumlara baktığında alan kişiler de memnun. bir sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.

Hocam vatandan alırsanız garanti durumunda sorun yaşamazsınız. Ancak trendyolda çok bekletirler herhangi bir arızada hatta elinizde bile kalabilir. Eğer garantici bir tipseniz Vatan tercih edin.

teşekkür ederim hocam yanıtın için karar verdim vatandan alacağım
Vatan dan alacaksan dahi mümkünse internet sitesinden satın al. Kendilerinden televizyon almış ve bazı kusurları nedeniyle iade alamamıştım. Sebep olarak ise "Online olarak alsaydınız 14 gün içerisinde iade edebilirdiniz fakat mağazamızdan aldığınız için iade sağlayamıyoruz." demişlerdi, bilgin olsun.
(Bütçen varsa G29 değil de bu ürünü önerebilirim. Birçok yorumu G29 dan geçmiş ve G29 dan her anlamda daha iyi olduğunu söyleyen kişilerle dolu.)

Vatan dan alacaksan dahi mümkünse internet sitesinden satın al. Kendilerinden televizyon almış ve bazı kusurları nedeniyle iade alamamıştım. Sebep olarak ise "Online olarak alsaydınız 14 gün içerisinde iade edebilirdiniz fakat mağazamızdan aldığınız için iade sağlayamıyoruz." demişlerdi, bilgin olsun.
(Bütçen varsa G29 değil de bu ürünü önerebilirim. Birçok yorumu G29 dan geçmiş ve G29 dan her anlamda daha iyi olduğunu söyleyen kişilerle dolu.)
Aradaki fiyat farkını vereceksen bence de bunu alsın

Evet bu detayı eklemeyi unutmuşum. Mağazadan alma durumunda iade yapmıyorlar. Ekran almıştım hoşuma gitmediği için iade etmek istediğimde şaka gibi tozlanmış dediler. Ancak vatanın internet sitesinden alırsan sorun yaşayacağını hiç zannetmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt