Çözüldü Fun4cheats şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hyperdesign0

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @swenenzy
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : sc4mmer, Küfür
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/rust-premium-undetected-4months-windows-7-8-1-10-11.35353/
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller ;

Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ;Bu satıcı hakkında açtığım 3. şikayet konusu satıcıdan 4 ay önce rust hile satın alımı yapmıştım ve kullanamadım hile uzun süreli bakıma girdi. Satıcıdan iade istedim ilk başta yapıcam dedi sonra garip garip tavırlara girdi şikayet konusu açtıgımda ise iade yapılacak dedi fakat satıcı 3 aydır herhangi bir para iadesi yapmıyor konuyu @Genisys konuştugum zaman bekle bekle dedi 3 ay oldu en sonunda yapabileceğim birşey yok dedi @Dreamfancy ile görüş dedi @Dreamfancy ise mesajlarıma cevap vermiyor. Adminlerden isteğim kişinin forumdan uzaklaştırılması. Üstüne üslük satıcıda dalga geçmeye başladı :) adminlerin birşey yaptığı yok kendiside bildiği için rahat :)
@L3G @Dreamfancy

Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/rust-premium-undetected-4months-windows-7-8-1-10-11.35353/

Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ;Bu satıcı hakkında açtığım 3. şikayet konusu satıcıdan 4 ay önce rust hile satın alımı yapmıştım ve kullanamadım hile uzun süreli bakıma girdi. Satıcıdan iade istedim ilk başta yapıcam dedi sonra garip garip tavırlara girdi şikayet konusu açtıgımda ise iade yapılacak dedi fakat satıcı 3 aydır herhangi bir para iadesi yapmıyor konuyu @Genisys konuştugum zaman bekle bekle dedi 3 ay oldu en sonunda yapabileceğim birşey yok dedi @Dreamfancy ile görüş dedi @Dreamfancy ise mesajlarıma cevap vermiyor. Adminlerden isteğim kişinin forumdan uzaklaştırılması. Üstüne üslük satıcıda dalga geçmeye başladı :) adminlerin birşey yaptığı yok kendiside bildiği için rahat :)
@L3G @Dreamfancy
Adama bak bir de taşak geçiyor “kanka borc versene kumarda battm ya” 💀

İyiler bu savaşı kaybetmiş, peki
Ben nası' büyük adam oluca'm?

Sana mı sormuş kumar oynarken seni ilgilendirir mi kumar oynayıp batmış olması. İadeni yapması gerekiyor

Ama yapmak zorunda değil şuan farkettim de, kullanım sözleşmesinde hiçbir cayma/iade hakkı tanımamış, herhangi bir istekleri doğrultusunda hiçbir sebep göstermeden kullanıcıyla iletişimi kesip hesabını silebileceğini de belirtmiş. Yasaklama alacağını sanmam ama yakışmamış, kullanım sözleşmelerini okumadan satın alım yapmanız bu yüzden önerilmiyor

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Sana mı sormuş kumar oynarken seni ilgilendirir mi kumar oynayıp batmış olması. İadeni yapması gerekiyor

Ama yapmak zorunda değil şuan farkettim de, kullanım sözleşmesinde hiçbir cayma/iade hakkı tanımamış, herhangi bir istekleri doğrultusunda hiçbir sebep göstermeden kullanıcıyla iletişimi kesip hesabını silebileceğini de belirtmiş. Yasaklama alacağını sanmam ama yakışmamış, kullanım sözleşmelerini okumadan satın alım yapmanız bu yüzden önerilmiyor
Dostum adminler ilk açtığım şikayet konusunda iade edilmesini istemişti

Dostum adminler ilk açtığım şikayet konusunda iade edilmesini istemişti
İade edilmesini isteseler de kullanım sözleşmesini kayıt olurken okuyup anladığınızı ve bu hususlara yönelik davranacağınızı ve işlemlerinizi bu maddelere göre gerçekleştireceğinizi kabul ediyorsunuz

@L3G @Dreamfancy
Bu elemanın ne pis bir ahlakı var ne pis bi konuşması var.

“keske sc4m atsaydım”, tonla hakaret ve aşağılamalar bir de üstüne hala bu forumda bulunuyor. Dolandırıcılıktan banlanmayabilir de küfürlerden banlanabilir bir süre

bak degerli dostum ben sana acikca kartini sordum baslattim hesabim f- oldugu iadelerimin veya odemelerimin siklemendigini de yazdim ayrica kendinin hakaret ettigi kisimlari atmayip benimkileri atman sana yakisir bir durum

ve eger @Script1337 arkadasin mod oldu diye guveniyorsan yaniliyorsun ;D

ve emin olki ironi ile gercegi ayirt edemedigin icin insanlar senle dalga geciyor benle degil :D

foruma;
iade hala islemde pos durumum berbat oldugu icin 12 tane bekleyen iadem var

VE RUST PREMIUM HILESI AKTIF MUSTERI ISTERSE GIRIP ZATEN KULLANABILIR

ve soyle atayim @Script1337 in arkadas yana oldugunu atmak icin;

daha fazla yazmama gerek yok konu kapanabilir zaten iadeesi mevcut hala onay bekliyor ayrica tek bekliyen kisi o degil asla ayrimcilik yapmam herkes sirasiyla destek alir ayrimcilik deniyene de tav olurum en sona atarim bunu bilen biliyor. Iyi forumlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt