Scream6
Uzman Üye
Merhaba Arkadaşlar, Bugün Sizlere Friday the 13th Game oyununda nasıl easy anti cheatı kapatabileceğini göstereceğim (Uyarı: Bunu yaptığınızda sadece host public match girebilirsiniz yani odanın yöneticisi siz olmalısınız yani başkasının lobisine giremezsiniz onlar sizin lobisine girebilir)
Friday the 13th EAC OFF :
VirusTotal:
Exe VirusTotal:
Yapmanız gereken rarın içindeki dosyaları oyunun dosya konumuna atmaktır. bunu yaptıktan sonra isterseniz easy anti cheatı kaldırabilirsiniz hiç farketmez. İstediğiniz hileleri yükleyin jason x savini jason ban yeme riski %0 dır
(Konuyu Yanlış yere açtıysam özür dilerim burası mantıklı görünüyordu hiç burada konu açmadım + Oyunu açınca biraz beklemeniz gerekiyor.Sonra gelip bana oyun açılmıyor demeyin!)
İyi oynamalar
Friday the 13th EAC OFF :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
VirusTotal:
Exe VirusTotal:
Yapmanız gereken rarın içindeki dosyaları oyunun dosya konumuna atmaktır. bunu yaptıktan sonra isterseniz easy anti cheatı kaldırabilirsiniz hiç farketmez. İstediğiniz hileleri yükleyin jason x savini jason ban yeme riski %0 dır
(Konuyu Yanlış yere açtıysam özür dilerim burası mantıklı görünüyordu hiç burada konu açmadım + Oyunu açınca biraz beklemeniz gerekiyor.Sonra gelip bana oyun açılmıyor demeyin!)
İyi oynamalar
Son düzenleme: