FrianSyS
Banned
- İletişim
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Yaşınızı bizimle paylaşır mısınız?
15
Daha önce başka forumda görev aldınız mı?
Hayır
Günlük ortalama aktiflik süreniz kaç saat?
8-12, Okul açılsa dahi değişemez, genelde 14:00-01:00
Hangi kategorilerde görev yapmak istersiniz?
Yeteneklerinizden bize biraz bahseder misiniz?
CheatGlobal, anlık yetkili ekibi ile oldukça hızlı yeterli ve güzel. Fakat moderasyon ekibi üyeleride birer insan olduklarından dolayı, onlarında ilgilenemediği zamanlar oluyor. Fakat insanlık dışı zaman harcamam sağ olsun, forumda en az 8 saat duracağımı belirtmek isterim ve genel moderasyonu ve kullanıcılar için bilgi paylaşımı konusunda forumu desteklemek istiyorum.
15
Daha önce başka forumda görev aldınız mı?
Hayır
Günlük ortalama aktiflik süreniz kaç saat?
8-12, Okul açılsa dahi değişemez, genelde 14:00-01:00
Hangi kategorilerde görev yapmak istersiniz?
Üye & Satıcı Şikayet Alanı, Genel Satış Alanı, Valorant Hile & Hack, League Of Legends Hile & Hack
C++ Programlama, C# Programlama, Tutorial For Cheating, Hile Teknik Yardım, Oyun Sorunları Destek
PC Sistemsel - Donanımsal Sorun & Çözüm
Bu kategoriler aşina olduğum bilgileri gerektiriyor ve destek gerektiği sürece daima buraları ve daha eklemeyi unuttuğum, fakat destekte elimden gelebilen konularda yardımcı olacağım.
Yeteneklerinizden bize biraz bahseder misiniz?
Detaylı Virüs Analizi, Native, Düşük Düzey .NET, Yeterli Düzey Python, Bilgisayar Donanımları ve Ekipman Bilgisi (Teknik Destek İçin).
Ekibimize neden katılmak istiyorsunuz?CheatGlobal, anlık yetkili ekibi ile oldukça hızlı yeterli ve güzel. Fakat moderasyon ekibi üyeleride birer insan olduklarından dolayı, onlarında ilgilenemediği zamanlar oluyor. Fakat insanlık dışı zaman harcamam sağ olsun, forumda en az 8 saat duracağımı belirtmek isterim ve genel moderasyonu ve kullanıcılar için bilgi paylaşımı konusunda forumu desteklemek istiyorum.