Open Source FREE PC TWEAKS

XscapeX

Diamond Üye
Dw :
Şifre : cheatglobal
Vt :

bat dosyası açık kaynak şeklinde bana ait değil içerisindeki bazı özellikler ekli değil şuanda sadece Optimizations ve Advanced sekmeleri aktif

1. Valorant
2. Counter-Strike 2
3. Minecraft
4. Fortnite
5. Warzone

bu oyunlar için ayrı boosteri var deneyebilirsiniz hızlı bir şekilde test edebileceğim oyun olan minecraftta denedim sonuçlar gayet iyi dediğim gibi bana ait değil sadece içindeki bazı basit 1-2 hatayı düzelttim
ürünün içerisinde developerin ismi ve github linki bulunuyor iyi oyunlar dilerim.

Öncesi :

kB8dmQD.png

Sonrası :

oNCkb4x.png

Dw :
Vt :

Mutlu Yıllar :businessman:

Son düzenleme:
deneyelim hocam elinize sağlık

Dw :
Vt :

bat dosyası açık kaynak şeklinde bana ait değil içerisindeki bazı özellikler ekli değil şuanda sadece Optimizations ve Advanced sekmeleri aktif

1. Valorant
2. Counter-Strike 2
3. Minecraft
4. Fortnite
5. Warzone

bu oyunlar için ayrı boosteri var deneyebilirsiniz hızlı bir şekilde test edebileceğim oyun olan minecraftta denedim sonuçlar gayet iyi dediğim gibi bana ait değil sadece içindeki bazı basit 1-2 hatayı düzelttim
ürünün içerisinde developerin ismi ve github linki bulunuyor iyi oyunlar dilerim.

Öncesi :

kB8dmQD.png

Sonrası :

oNCkb4x.png

Dw :
Vt :

Hocam boş yere bakarak benim rx580 bile 750fps verio

Dw :
Vt :

1. Valorant
2. Counter-Strike 2
3. Minecraft
4. Fortnite
5. Warzone

Öncesi :

kB8dmQD.png

Sonrası :

oNCkb4x.png

Dw :
Vt :

Hocam boş yere bakarak 6700XT ile 5k fps alıyorum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt