Astrinoo
Uzman Üye
arklar hvcı bypass lazım valo free olması şart @ValorHackV2 nin paylaştıgı warp methodunu deneim genede hvcı pop up veriyor oyuna giremiyorum
arklar hvcı bypass lazım valo free olması şart @ValorHackV2 nin paylaştıgı warp methodunu deneim genede hvcı pop up veriyor oyuna giremiyorum
hepsini mi kapatmam gerekiyor hocam?diğer tpm secure kürt mü?
sence çekirdek yalıtımından alıyorsansadece warp geçiriyordu ama spoof vs attıysan yazık oldu onları kapatman lazımhepsini mi kapatmam gerekiyor hocam?
bilmiyorum hocam bana sadece hvcı gerekiyor kapatmam gerekiyorsa dolandırmadan söyleyin olursa konuyu kilitlesinler
biri paylaşmıştıda 30dk sonra van185 atıyo tekrar yapman lazımarklar hvcı bypass lazım valo free olması şart @ValorHackV2 nin paylaştıgı warp methodunu deneim genede hvcı pop up veriyor oyuna giremiyorum
hocam 1 maç sonra (ban yemeden) sadice maçtan atıcaksa sıkıntı yokbiri paylaşmıştıda 30dk sonra van185 atıyo tekrar yapman lazım
benim delayım olduğu için bi fikrim yok ban konusunda ama oyunun içinde falan oyundan atıyo ban yemiyosunhocam 1 maç sonra (ban yemeden) sadice maçtan atıcaksa sıkıntı yok
hocam benim delay vardı 3. banım oldu bu bugün bitiyor vista color alıcam hvcı gerekiyor 1. maç bittikten sonra eger atıcaksa sıkıntı yok ama hwid ban veya hesap banı yiyorsam olmaz hocambenim delayım olduğu için bi fikrim yok ban konusunda ama oyunun içinde falan oyundan atıyo ban yemiyosun
onun hakkında bi fikrim yok vista color ilk başta hvcı almıyordum 15 saat sonra falan hvcı hatası almaya başladımhocam benim delay vardı 3. banım oldu bu bugün bitiyor vista color alıcam hvcı gerekiyor 1. maç bittikten sonra eger atıcaksa sıkıntı yok ama hwid ban veya hesap banı yiyorsam olmaz hocam