Free Hile Almak ??? Gel FREE Hile Alma Taktiği Veriyom

WhereYq

Uzman Üye
İletişim
Öncelikle Selamlar Şuan Günümüzde Hile Fiyatları Bİliyorsunuzki Cep Yakıyor Bedava Hile Bulmak Zor Hatta Yok Nerdeyse Free hile çok çabuk dt oluyor
Fakat Size Vereceğim Taktik İle 1 Hafta Gibi Bir Sürede Hile Alabilceksiniz Hatta Lifetime Bile Olabilir Hadi Başlayalım

1. Öncelikle Bir Site Kurun Free Domain Hosting Veren Yerler Var Veya Discord Sunucusu Olabilir Yt Facebook İnstegram Olabilir Tabiki Fakat İnsanların Size Güvenmesi Ve Kitleniz Olması İçin Site Daha Garantilidir
  2. Yapacağımız İş Valorant Elo Boost İnternette Bakın Yazın Google Valo elo boost diye Örnek Fotoraf Duo Boost Fiyatı Demir 1 Den Ölümsüzlüğe Fiyat 2204 ₺ Sizde Bu Tarz Bir Site Oluşturun Eğer HTML Bilmiyorsanız HTTrack Kullanarak Siteleri Kopyalayıp Değiştirin Başınız Yanmasın Fakat Bu Tarz Sitelerin Uraşcağını Sanmam
  3. Sonra Açıklamaya İsterseniz Hile İle Duo Boost Yapılcağını Belirtin Legit Oynuyorsanız Yazmayın Size Kalmış Fakat Fiyatlandırmaları Ucuz Yapın Mesela 2204 ₺ Deyilde 500 TL Fln Yapın Fakat Olabildiğince Ucuz Koyun
  4. Sonra Reklam Yapın Youtube İnstegram Facebook Gibi Platformlarda Discord Olabilir Böyle 3 4 Kişi Mesaj Yazınca Artık Hazırsınız Satış İşlemini Gerçekleştirin Hemen O Parayla Hile Satın Alın Zaten Rage Oynarsanız Hızlıca Kasarsınız 5 Saatte Demir 1 Den Plat 3 Fln Hatta Ölümsüzlüğe Çıkartırsınız 3 Gün Boyunca Kasın Zaten Piyasadaki En İyi Hile Bile (Fiyatlar WriteLine'den Alınmıştır) 3 Günlük 15 Dolar = 243,27₺ Birisinden 300 TL Fln Alıp Hilenin Fiyatını Karşılıyor Zaten Bİde Üstüne 3 4 Kişiden Gelicek O Para 300 En Düşük 200 Koysanız Zaten 800 Tl -243,27₺= 556,73₺ Size Kalıyor
  5. Anlatacaklarım Bu Şekilde Artı 3-4 Kişiyi Rahatlıkla 3 Günde Kasarsınız Kasamassanızda Yine Alısınız Bu Şekilde Para Kazana Bilirsiniz Bu Taktiği İş Edine Bilirsiniz Veyatta 1 Kaç Hafta Sonra Para Biriktirim Life Time Spoofer + Hile Alırsınız Size Yardımcı Olacak Programlar Siteler Aşşağıda Eğer Yazım Hatası Varsa Affola Yardımcı Olduysam Ne Mutlu Bana
,Satış Yapmak İçin Kullanabilceğiniz Site Shopier Var Bunları Kullanabilirsiniz
İyi Kazanmalar Dilerim

Not Destek İçin Discord Aşşağıda Var

Son düzenleme:
Boostlanmak İsteyen Discord Gelebilir .;)

Adam o parayı vericeğine gidip hile alır zaten nası bi mantık bu

Boost yaptırmak isteyen kişinin hile alıp kendisi yapması daha mantıklı değil mi hesap garantisini nasıl sunacaksın böyle bi durumda oldu ki ban yedi hesap ne tarz bi açıklama yapacaksın başın daha çok ağrır genellikle bu tarz siteler belirli bir ücret karşılığında oynadıkları maçları kayıt altına alıp satın alan üyelere sunuyorlar

alttaki indirme linkine basıyorum beyaz bi sayfa açılıp geri kapanıyor birşey açılmıyor

alttaki indirme linkine basıyorum beyaz bi sayfa açılıp geri kapanıyor birşey açılmıyor
arada bişey iniyor indirilenlerine bak
Boost yaptırmak isteyen kişinin hile alıp kendisi yapması daha mantıklı değil mi hesap garantisini nasıl sunacaksın böyle bi durumda oldu ki ban yedi hesap ne tarz bi açıklama yapacaksın başın daha çok ağrır genellikle bu tarz siteler belirli bir ücret karşılığında oynadıkları maçları kayıt altına alıp satın alan üyelere sunuyorlar
Kankam Ona Bakılırsa Kağıt Üzerinde Hilesiz Elo boost'da yasak İşinize Yarar Artı Kanka Ben Bir Sürü Kişiyle Oynadım Şu Zamana Kadar Hileyle Hiç Biri Ban Yemedi

arada bişey iniyor indirilenlerine bak

Kankam Ona Bakılırsa Kağıt Üzerinde Hilesiz Elo boost'da yasak İşinize Yarar Artı Kanka Ben Bir Sürü Kişiyle Oynadım Şu Zamana Kadar Hileyle Hiç Biri Ban Yemedi
indirmemiş kanka tarayıcıdanmı alakalı opera gx kullanıyom

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt