Çalışıyor FPS Oyunlarında İşitme Engellilere Özel Sesin Yönünü Gösteren Yazılım

ATCx

Diamond Üye

Hepinize merhabalar arkadaşlar...
Bugün bir sosyal farkındalık projesi ile karşınızdayım. Bir süredir hile hurda dışında insanlık hayrına bir program yapmak istiyordum.. İşitme engellilerin oyun oynarken işitme sorununu ortadan kaldıracak bir yazılım fikri aklıma geldi ve bunu Cheatglobal aracılığı ile insanlara dağıtıp buranın sadece hile forumu değil. Toplumun tüm kesimlerinine fayda sağlayan bir forum olduğunu tekrardan göstermek istedim...

Programdan Bir Görsel

Kullanım Videosu

NOT: Hiçbir Oyunda Ban Durumuna Rastlanmamıştır...

Gerekli Donanım : Herhangi Bir Kulaklık
Kurulması Zorunlu Sanal Ses Kartı :

İncelemek ve yeni fikirler üretmek isteyen arkadaşlarımız için proje dosyasını buraya bıraktım belki siz daha farklı fikirler çıkartabilirsiniz.

Son düzenleme:
Eline sağlık. Geliştirmeye açık bir konu daha iyi şeyler yapıcağından eminim.

Eline sağlık çok güzel olmuş işitme engelli kardeşlerim için.

Helal olsun çok güzel düşünce başarılar kardeşimm

Gerçekten bu çok güzel bir fikir ellerine sağlık.

osyal farkındalık projesi ile karşınızdayım. Bir süredir hile hurda dışında insanlık hayrına bir program yapmak istiyordum.. İşitme engellilerin oyun oynarken işitme sorununu ortadan kaldıracak bir yazılım fikri aklıma geldi ve bunu Cheatglobal aracılığı ile insanlara dağıtıp buranın sadece hile forumu değil. Toplumun tüm kesim

Eline sağlık baba, sadece işitme engelliler kullanmaz bunu. Forumda doğuştan engelli olan bi çok arkadaş var onlarada lazım our

xd

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt