EverestHere
Uzman Üye
bende çalışıyor excalibur asusta %100 çalışır hepsini aşağıya bırakıyorum
spoofer;
1.adım:Temiz USB Format
2.adım: Bios UP/DOWN
3.adım:USB yi biçimlendirip içine aşadaki shell dosyanın içindekileri atın
4.adım:bios SB kapat TPM Kapat sonra önyukleme sırasını değiştirip 1.ye USB yi koyunuz ve pc her açıloşta USB takılı olsun
5.adım:aşşağıdaki spoofer dosyasını indirin içine girip "SecHex-GUI" dosyasını açın ve SecHex-GUI.sln dosyayı VS22 ile açın sonra derle ve başlat seçeneği ile derleyin
6.adım: açıldıktan sonra spoof all seçeğine basın bip sesi bitene kadar bekleyin
7.adım: PC restart atıp valorant indirin ve yeni hesapla oynayın TPM Hatası alırsanız aşşadaki Netlimiter ve TPM bypass konusundaki adımları yapın
netlimiter
TPM ve SB Bypass konusu
hile konusu
spoofer açılmazsa
spoofer;
1.adım:Temiz USB Format
2.adım: Bios UP/DOWN
3.adım:USB yi biçimlendirip içine aşadaki shell dosyanın içindekileri atın
4.adım:bios SB kapat TPM Kapat sonra önyukleme sırasını değiştirip 1.ye USB yi koyunuz ve pc her açıloşta USB takılı olsun
5.adım:aşşağıdaki spoofer dosyasını indirin içine girip "SecHex-GUI" dosyasını açın ve SecHex-GUI.sln dosyayı VS22 ile açın sonra derle ve başlat seçeneği ile derleyin
6.adım: açıldıktan sonra spoof all seçeğine basın bip sesi bitene kadar bekleyin
7.adım: PC restart atıp valorant indirin ve yeni hesapla oynayın TPM Hatası alırsanız aşşadaki Netlimiter ve TPM bypass konusundaki adımları yapın
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
netlimiter
TPM ve SB Bypass konusu
hile konusu
spoofer açılmazsa
indirip kurun