Forumda Paylaşılan Birşeyden Muhtemelen Virüs Yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zSheZofren

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bir kaç gün once burdan hile indirdirmistim (hangisinin viruslu oldugunu bilmiyorum) hile calistirdim filan. 1 gün Sonra Abimin Yt Hesabi Twitter V.s Birisi Birileri Tarafından Ele Geçirildi YouTubedan Yabancı Videolar izliyordu buyuk ihtimalle yabanci birisi şu an hesablari kurtarmaya çalısiyoruz Ben 16 Abim 21 yaşında hesablar giderse Dava Açmaya Kadar Gidebilir Steam Valorant Şifreleri ele geçirildi degistirilmemiş oyle biliyorum yardim edicek varsa yardım etsin buyuk ihtimalle keylogger veya trojan yedim laptop 10 yıllık zaten Babamda Öğrendi Durumu Jandarmada çalısiyor zaten %40 ihtimalle hesablar gidicem ama neyse bunada şükür varsa bir cozum yazın (

Bir kaç gün once burdan hile indirdirmistim (hangisinin viruslu oldugunu bilmiyorum) hile calistirdim filan. 1 gün Sonra Abimin Yt Hesabi Twitter V.s Birisi Birileri Tarafından Ele Geçirildi YouTubedan Yabancı Videolar izliyordu buyuk ihtimalle yabanci birisi şu an hesablari kurtarmaya çalısiyoruz Ben 16 Abim 21 yaşında hesablar giderse Dava Açmaya Kadar Gidebilir Steam Valorant Şifreleri ele geçirildi degistirilmemiş oyle biliyorum yardim edicek varsa yardım etsin buyuk ihtimalle keylogger veya trojan yedim laptop 10 yıllık zaten Babamda Öğrendi Durumu Jandarmada çalısiyor zaten %40 ihtimalle hesablar gidicem ama neyse bunada şükür varsa bir cozum yazın (
Burdaki hileler sanal makinede denenip onaylandıktan ve tüm testler yapıldıktan sonra paylaşılıyor yanında çalışıyor yazmayan ve onaylanmayan hile indirdiysen ona karışamam burayla alakası yok malwarebytesle taratabilirsin.

Hilenin konusunu verirsen sevinirim
ve onaylanmayan konularda indirirseniz normal.

başka forumlardan veya indirmiş olduğun başka hilelerden de olmuş olabılır bunu bilemezsın

Dava açabilirsiniz fakat suçlu siz olursunuz yasal olmayan şeyi neden indiriyorsun?

Cheatglobalde kontrol edilmeden birşey paylaşılmıyor sorun başka bi yerden kaynaklı bana göre.

Indirdigim hileler hepsınde çalisiyordu genellikle ust Yetkilelerininkini indirdim kurucu Onayli uye silver

Kurucu ve mod dışında üst rütbe sayılabilecek bir rütbe türü yok. Ayrıca buradan virüs yemeniz çok zor. Kontrol edilmeden onaylanmıyor. Virüs taraması yapıp dosyanın nereden geldiğine bakabilirsin

Merhaba, çok vakit kaybetmeden en yakın karakola başvurmanızı ve durumu anlatıp ifade vermenizi tavsiye ederiz. Ayrıca bu forum içerisinde olan hangi hileyi indirdiniz? Bunu en azından bize yazarsanız o konuları inceleyip yardımcı olabiliriz. CheatGlobal'in yani kendi loader hile programımıza gelirsek, bizim programlarımız içerisinde herhangi bir zararlı yazılım bulunmuyor. Any.run, http debugger ve wireshark gibi programlardan analiz yaparak bunu görebilir ve öğrenebilirsiniz.

Not: Umarım provokasyon yapmıyorsunuzdur çünkü eğer mantıklı bir cevap vermezseniz ve şüphelendiğiniz konuları ve hile indirdiğiniz konuları falan buraya atmazsanız forumdan yasaklanacaksınız. Çünkü cheatglobal içerisinde moderatörler dahil her üyenin paylaştığı içeriği, dosyaları sıkı denetimlerden ve kontrollerden geçirip güvenli olup olmadığından emin olduktan sonra sizlere gösterilmesi için onay veriyoruz.

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Pravakosyon yapmiyorum virus yedim ve kendi halimizde kapatmaya çalışıyoruz çozumunuz varmi diye forum actim gelen cevaplarin hiç bir alakasi yok Abim zaten anlıyor kpps ye hazırlaniyor zaten virusde buyuk deil şifreyi değiştirmemişler ama Hesaplarımıza girdikleri kesin belli

"virusde buyuk deil şifreyi değiştirmemişler ama Hesaplarımıza girdikleri kesin belli"

@zSheZofren Şu cümleyi kurduğunuza göre olayla alakalı sizinde hiçbir fikriniz veya düşünceniz yok. Şüpheli konuları, indirdiğiniz hile konularını buraya atacak mısınız? Size 20 dakika süre tanıyorum. Aksi halde hesabınız kapatılacak ve forumdan uzaklaştırılacaksınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt