Kuralları okumadığın o kadar belli kiBazıları aramıza yeni katılan yaşı küçük arkadaşlara hakaret ve küfür ediyor kendimce forumda küfür etmenin yasaklanmasını daha doğru buluyorum tabiki bu bir istek ve öneri.
hocam herkes rahatça küfür edebiliyor ama?Kuralları okumadığın o kadar belli ki
https://cheatglobal.com/konu/forum-kurallari-forum-rules.3756/
Kim nerede küfür ediyor? Raporlarsın ya mesaj silinir yada üye yasaklanır.hocam herkes rahatça küfür edebiliyor ama?
dostum öyle birşey olunca banlanmazsa herhangi bir moderatoru etıketle o zaman banlanır farketmemıs olabılırlerBazıları aramıza yeni katılan yaşı küçük arkadaşlara hakaret ve küfür ediyor kendimce forumda küfür etmenin yasaklanmasını daha doğru buluyorum tabiki bu bir istek ve öneri.
Bunu diyen kişi küfürlü mesajlar yollayıp sonra / ile editleyen kişiKim nerede küfür ediyor? Raporlarsın ya mesaj silinir yada üye yasaklanır.
Kim nerede küfür ediyor? Raporlarsın ya mesaj silinir yada üye yasaklanır.
Evet , boş beleş birinin sözünü alıntılamıştım modlar tarafından uyarı alınca düzenledim.Gecenlerde küfrettigini gördüm ama neyse xd / olarak değiştirilmişti mesaj
Olayın arkasını bilmeden boş sallamayın.Bunu diyen kişi küfürlü mesajlar yollayıp sonra / ile editleyen kişi