Forum Hakkında Önemli Önerilerim

ShyDreamer

Efsane Üye
1- Loadera cs go hilesi eklenmeli bence diğer forumlarda 3-4 tane var bize yakışanı en az 2 tane olması bence 1legit 1 HvH

2-Forumda siyasetin fazlaca yapılması bazı insanları rahatsız edebilir diye dûşünüyorum çünkü bazı konularda ayarı kaçırıyorlar

3-Hile detected olduğu zaman konunun en üstünde belirtmek çok faydalı olur sonra millet gelip okumadan açıp hwid yedim diye kızıyor

4-Wolftü hilesi ne zaman güncellencek diye konu açmanın yasak olduğunu kurallara eklemek lazım insanın siniri bozuluyor

5-Bir ip adresi üzerinden günde 1 hesap açılabilmeli maksimum (spamcılar için)

6-Kayıt olurken e posta doğrulaması gerekli başkasının e postası ile hesap açabilir isteyen

7-Yenilik açısından sitenin veya loaderin tasarımında minik değişiklikler olabilir

8- 31

9-Konuların altına çok kötü hile yazmak yerine yapıcı eleştiriler yapmaya önem verilmiyor bu konuda kullanıcılar uyarılmalı

10- Ban riskinin açıkca belirtildiği konularda ban riski ne yada ban yermiyim yazmak spamdan kabul edilmeli diye dûşünüyorum konuyu okumadan hilemi kullanılır ?

Fikirlerim bu kadardı eğer sizde uygun görürseniz bu fikirlerin foruma yararı dokumacaktır diye düşünüyorum <3

1- Loadera cs go hilesi eklenmeli bence diğer forumlarda 3-4 tane var bize yakışanı en az 2 tane olması bence 1legit 1 HvH

2-Forumda siyasetin fazlaca yapılması bazı insanları rahatsız edebilir diye dûşünüyorum çünkü bazı konularda ayarı kaçırıyorlar

3-Hile detected olduğu zaman konunun en üstünde belirtmek çok faydalı olur sonra millet gelip okumadan açıp hwid yedim diye kızıyor

4-Wolftü hilesi ne zaman güncellencek diye konu açmanın yasak olduğunu kurallara eklemek lazım insanın siniri bozuluyor

6-Kayıt olurken e posta doğrulaması gerekli başkasının e postası ile hesap açabilir isteyen

7-Yenilik açısından sitenin veya loaderin tasarımında minik değişiklikler olabilir

8- 31

9-Konuların altına çok kötü hile yazmak yerine yapıcı eleştiriler yapmaya önem verilmiyor bu konuda kullanıcılar uyarılmalı

10- Ban riskinin açıkca belirtildiği konularda ban riski ne yada ban yermiyim yazmak spamdan kabul edilmeli diye dûşünüyorum konuyu okumadan hilemi kullanılır ?

Fikirlerim bu kadardı eğer sizde uygun görürseniz bu fikirlerin foruma yararı dokumacaktır diye düşünüyorum <3
3- Detected olduğu zaman konu eki değiştiriliyor
4- Wolftü hilesi için konu açanlar artık konu açarak süreci hızlandırmayacaklarının farkındalar bence
5- yetkililer bi ip adresi üzerinden kaç hesap açıldığını isterse görebilir

diğer önerilerine +1

1. O oyunda çok rahatlıkla hile bulunabiliyor o yüzden gerek duymuyoruz
2. Siyaset yasak zaten gördüğünüz yerde raporlamanız yeterli
3. Saçma olmuş sonuçta hile kullanıyorsun bunun bilincinde olman gerekiyor
4. Gereksiz
5. VPN ile isterse kullanıcı IP'sini değiştirip yeni hesap açabilir gerek yok.
6. Düşünülebilir
7. Yakında böyle bir değişiklik olacak
8. Ban
9. Raporlayın
10.Raporlayın

1. O oyunda çok rahatlıkla hile bulunabiliyor o yüzden gerek duymuyoruz
2. Siyaset yasak zaten gördüğünüz yerde raporlamanız yeterli
3. Saçma olmuş sonuçta hile kullanıyorsun bunun bilincinde olman gerekiyor
4. Gereksiz
5. VPN ile isterse kullanıcı IP'sini değiştirip yeni hesap açabilir gerek yok.
6. Düşünülebilir
7. Yakında böyle bir değişiklik olacak
8. Ban
9. Raporlayın
10.Raporlayın
lan df sandım bi anda niye gittin df pp si koydun amkoyim bruhhurb

8- 31

ben 8. öneriyi beğendim onu kesinlikle uygulamalıyız

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt