Forum Ciddi Anlamda d0landırıcı Kaynıyor

Dolandırıcılar var mı?

• Kullanılan toplam oy
    7
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DeussVK

Gold Üye
Forum pazarının onaylarının ciddi anlamda gözden geçirilmesi gerekiyor.
satılan hesaplarda geri alımlar söz konusu, ilk hesapsız satımlar vs bunlar söz konusu bile değil bana sorarsanız.

öyle birşey olduğu zaman zaten konusu açılıyor, modlar ellerinden geleni yapıyorlar ilah mı bunlar her foruma katılan üyeye d0landırıcı damgası koysun.

öyle birşey olduğu zaman zaten konusu açılıyor, modlar ellerinden geleni yapıyorlar ilah mı bunlar her foruma katılan üyeye d0landırıcı damgası koysun.
OLAY MODLARIN İŞLERİNİ YAPMASI VEYA YAPMAMASI DEĞİL KALDI Kİ YAPMADIKLARINI DÜŞÜNMÜYORUM BEN GÖZDEN GEÇİRİLMELİ VE DOLANDIRICILAR SİZCE VAR MI DEDİM.. KONUYU GÜZEL OKUMALISIN.

Forum pazarının onaylarının ciddi anlamda gözden geçirilmesi gerekiyor.
satılan hesaplarda geri alımlar söz konusu, ilk hesapsız satımlar vs bunlar söz konusu bile değil bana sorarsanız.
İlk hesapsız satımlar ne belirli şartlar var ve o şartları sağlayan insanlar satış yapabiliyor karşılıklı güven olmadığında ise itemsatis tarzi siteler devreye giriyor satış sonrası geri çekme satıcının insafiyetine kalmış bir durum öyle bir durumda ise şikayet konusu açarak paranı geri alabiliyorsun.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
gelecegı gormek Allah a mahsus kımın ne mal oldugunu yetkılı kısıler bılemez satıcı hakkında kanıtın warsa sıkayet konusu acabılırsın

ılk maılsız hesap mı alınır qeqeq

para hesap gittikten sonra ellerinden geleni yapsalar nolur bence burda satış yapan insanların tc,tel no falan alınması gerk

para hesap gittikten sonra ellerinden geleni yapsalar nolur bence burda satış yapan insanların tc,tel no falan alınması gerk
aynen öyle düşünüyorum.
az bir paraya da satış yapmıyorlar ciddi anlamda binlerce liralık hesaplar, sözle babamın oğluna güvenmem.
gelecegı gormek Allah a mahsus kımın ne mal oldugunu yetkılı kısıler bılemez satıcı hakkında kanıtın warsa sıkayet konusu acabılırsın

ılk maılsız hesap mı alınır qeqeq
Arkadaşlar bu bir şikayet konusu değil sohbet anket güzel okuyun şu başlıkları. burada tartışacağız fikirleşeceğiz.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Onlarca yüzlerce kez söylüyoruz forumda onay için alınan loaderlara yalnızca malware analizi yapılıyor yani içerisinde herhangi bir "virüs" var mı diye kontrol edilip onaylanıyor. Bazen gözümüze programın detected methodlar kullandığı çarpınca ilgili dosyanın satış konusuna zaten onay vermiyoruz. Yani hilenin UD/DT durumuna bakılmıyor arkadaşlar burası bir forum. Dolandırıcılık gibi olaylar olduğu zaman şikayet kategorisine kanıtlarıyla birlikte konu açılınca zaten gereken cezai yaptırımı uyguluyoruz.

Genel Satış Alanı kategorisindeki konuların %99'undan onay alınmıyor zaten. Hesap alırken geri alınabileceğini bilmelisiniz en nihayetinde burada yasal bir işlem yapmıyorsunuz. Oyun firmalarının çoğuna göre hesap alış/satış tamamıyla yasadışı ve farkedildiği takdirde satın aldığınız hesap ağır cezalara tabi tutuluyor. Bir hesap satın aldığınızda, size satan kişi yani hesabın sahibi "Hesabım çalındı" diyip destek bileti açarsa hesabı geri alabilir. Buna karşı ne gibi bir önlem alabiliriz? Mümkün değil.

Bu nedenle bir hileyi alırken iyice araştırın. Hilenin kullanıcılarıyla sohbet edip sorular sorma imkanınız varsa sorun. Hiçbir şey bilmiyorsanız forumda "X hilesi hk." gibi bir başlıkla konu açıp "Bu hileyi daha önce kullanan var mı, alınır mı, ud mi?" gibi sorular sorabilirsiniz.

Onun dışında söyledikleriniz çok mantıksız. Konu kilit.
İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt