Arıyorum Fortnite Legit Hile Arıyorum

cploving

Bronz Üye
Ticaret Puanı:
 0 / 0
fortnite yeni basladım legit bir hile arıyorum sadece esp falan olsa da yeterli ban yeme riski nedir bilmiyorum fortnitenin hile sistemi nasıl bilgilendirirseniz sevinirim

fortnite yeni basladım legit bir hile arıyorum sadece esp falan olsa da yeterli ban yeme riski nedir bilmiyorum fortnitenin hile sistemi nasıl bilgilendirirseniz sevinirim
Beleş var bende ban yedim ama ben uçan kuşa bile kitlenip ranked atıodm istersen dc den atayım legit oynarsam yermisin bilmiyorum

dc: beratt.ffr

Konuma bakabilirsin ve DC bırakır mısın

Aim açarsan banlanirsin fakat sadece esp ile oynarsan ban yeme olasılığın baya düşük olur tabi hile nin udligine göre

şu oyunu da hileli oynamayın be babacım

dc:eek:zdemir53_ kral dcden yazarsan çok priv bir yer önerebilirim burda paylaşmak istemiyorum dc ozdemir53_

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt