Beleş var bende ban yedim ama ben uçan kuşa bile kitlenip ranked atıodm istersen dc den atayım legit oynarsam yermisin bilmiyorumfortnite yeni basladım legit bir hile arıyorum sadece esp falan olsa da yeterli ban yeme riski nedir bilmiyorum fortnitenin hile sistemi nasıl bilgilendirirseniz sevinirim
dc: beratt.ffrfortnite yeni basladım legit bir hile arıyorum sadece esp falan olsa da yeterli ban yeme riski nedir bilmiyorum fortnitenin hile sistemi nasıl bilgilendirirseniz sevinirim
dczdemir53_ kral dcden yazarsan çok priv bir yer önerebilirim burda paylaşmak istemiyorum dc ozdemir53_fortnite yeni basladım legit bir hile arıyorum sadece esp falan olsa da yeterli ban yeme riski nedir bilmiyorum fortnitenin hile sistemi nasıl bilgilendirirseniz sevinirim
dc : volkanary ulaşırsan yardımcı olabilirimfortnite yeni basladım legit bir hile arıyorum sadece esp falan olsa da yeterli ban yeme riski nedir bilmiyorum fortnitenin hile sistemi nasıl bilgilendirirseniz sevinirim
Beleş var bende ban yedim ama ben uçan kuşa bile kitlenip ranked atıodm istersen dc den atayım legit oynarsam yermisin bilmiyorum
discord: user134292412Konuma bakabilirsin ve DC bırakır mısın
beleş hilede ban yemek kaçınılmazdiscord: user134292412