çoğu basic spoofer kaldırır dene freeler bile kaldırabilirYa beyler ben baya bi araştırdım gerçekten hiçbirşey bulamadım az once hesap banı yedim ve başka hesaptan giriş yapabildim
ve araştırdıgımda sadece 1 tek şey buldum oda sadece cpuya atıyo demişlerdi doğrumu değil mi?
kanka onu demiyorum neye ban atar banımı kaldırırım kaldırmasına ama nelere ban atıyorkanka basit o ya efi spoof at yetiyo bullseye de ben valorant için yapıyodum fn için de oluyo
Sil yükle yapmam gerek mi valo gibi format v.sçoğu basic spoofer kaldırır dene freeler bile kaldırabilir
anakart falandır ya monitore de atıyo biliyorum cru yapıyolar monitor seriali değişmek içinkanka onu demiyorum neye ban atar banımı kaldırırım kaldırmasına ama nelere ban atıyor
Sil yükle yapmam gerek mi valo gibi format v.s
Sil yükle yapmam lazım mıanakart falandır ya monitore de atıyo biliyorum cru yapıyolar monitor seriali değişmek için
format şartSil yükle yapmam lazım mı
HAY AGA NAsı ya log tutmaz diyolarformat şart
allah için dc verkanka bende fortnite hile kullandığım için biliyorum adım adım göstericem
1) amidewin le seriallerini değiş
2) Mac id ni değiş
3) Turnuva kick yememek için bios flash yap
bukadar eğer halen turnuva kick yersen format at , ayrıca warpla girmeni öneririrm
disk ve gpu atıyodu efi spoofer dene olmazsa dc gratian337Ya beyler ben baya bi araştırdım gerçekten hiçbirşey bulamadım az once hesap banı yedim ve başka hesaptan giriş yapabildim
ve araştırdıgımda sadece 1 tek şey buldum oda sadece cpuya atıyo demişlerdi doğrumu değil mi?