Formatsız / Oyunu Silmeden Spoof / Vanguard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mAsh

Uzman Üye
Arkadaşlar benim 3 4 gündür hwid banım vardı oyuna girmiyordum dün bir taktik denedim çalıştı size de aktarmak istedim çalışan olur belki

Öncelikle şunu belirteyim benim 1 adet SSD diskim var bunu ikiye böldüm ve oyunu D: ye attım sonrasında format atıp normal taktiklerle banımı kaldırdım ve tekrardan ban yedim. ondan sonra yaptıklarım şunlar.

1- Vanguard'ı Program Kaldır kısmından kaldırdım ( Ardından PC Yeniden Başlattım )

2- Aşşağıdaki 2 adet .BAT dosyasını yönetici olarak çalıştırdım

3-Amidewin Methodunu Uyguladm

4- Manual Olarak Mac Değiştirdim

5- Volumeid ile disk id leri değiştirdim

6- Bilgisayar ismini Random bir şeyler yaptım

7- Oyunu kurma exe sini açtım Ardından D: Diskinden olan oyunumu seçtim onarım ile 5 dakikada kurdu ve PC Yeniden Başlatıp Yeni Bir Hesap İle Giriş Yaptım

HxE10cV.png

Bu hesabı açalı yaklaşık +10 Saat Filan oluyor

Detaylı Amidewin Konusu için tıkla

Sorumluluk filan kabul etmem btw ben yaptım çalıştı sizde ne olur bilmem kesin çalışır demiyorum zaten denemek isteyen denesin :D

Arkadaşlar benim 3 4 gündür hwid banım vardı oyuna girmiyordum dün bir taktik denedim çalıştı size de aktarmak istedim çalışan olur belki

Öncelikle şunu belirteyim benim 1 adet SSD diskim var bunu ikiye böldüm ve oyunu D: ye attım sonrasında format atıp normal taktiklerle banımı kaldırdım ve tekrardan ban yedim. ondan sonra yaptıklarım şunlar.

1- Vanguard'ı Program Kaldır kısmından kaldırdım ( Ardından PC Yeniden Başlattım )

2- Aşşağıdaki 2 adet .BAT dosyasını yönetici olarak çalıştırdım

3-Amidewin Methodunu Uyguladm

4- Manual Olarak Mac Değiştirdim

5- Volumeid ile disk id leri değiştirdim

6- Bilgisayar ismini Random bir şeyler yaptım

7- Oyunu kurma exe sini açtım Ardından D: Diskinden olan oyunumu seçtim onarım ile 5 dakikada kurdu ve PC Yeniden Başlatıp Yeni Bir Hesap İle Giriş Yaptım

HxE10cV.png

Bu hesabı açalı yaklaşık +10 Saat Filan oluyor

Detaylı Amidewin Konusu için tıkla

Sorumluluk filan kabul etmem btw ben yaptım çalıştı sizde ne olur bilmem kesin çalışır demiyorum zaten denemek isteyen denesin :D

Yararlı spooferların manuel hali gibi birşey

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
çalışıyor ise olay oluyor bi dahaki banımda deneyeceğim

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Aga regedit üzerinde çok önemli idler var onların değiştirmeden kalkmaz uzun süreli sonucu beklememiz lazım.

knk oluyo olmasına ama 1 güne yada 2-3 güne ban yiyosun gine yersen yaz lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt