Format atarken disk gözükmüyor

dify

Bronz Üye
beyler arkadaşımın sorunu var çözemedik yardım lazım pcyi açmaya çalıştığımızdada açılmıyor format atmak istediğimizdede diskler gözükmüyor ne yapmamız lazım

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
o kısımda cmd yi açıcaksın

diskpart > list disk > select disk 0 > convert mbr yada convert gpt yapıcaksınız sonra aynı kısıma geliceksiniz diskleriniz görünecektir

o kısımda cmd yi açıcaksın

diskpart > list disk > select disk 0 > convert mbr yada convert gpt yapıcaksınız sonra aynı kısıma geliceksiniz diskleriniz görünecektir
olmadı hocam

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
olmadı hocam
bu işlemden sonra tekrar pc yı yenıden başlat dısk bolumune gel bakalım goruncekmı bu sorunun cozumu %90 oranla budur cunku diyer bır sorun ise intel rapid storoge driverini seçmen gerekiyor wmd driver diğe geçer

bu işlemden sonra tekrar pc yı yenıden başlat dısk bolumune gel bakalım goruncekmı bu sorunun cozumu %90 oranla budur cunku diyer bır sorun ise intel rapid storoge driverini seçmen gerekiyor wmd driver diğe geçer
hocam bilgisayarı yeniden başlatıp kontrol ettik olmadı (amd kullanıyoruz hocam)

hocam amd kullanıyoruz bu video intel için ve + olarak pcyi açamıyoruz gelmiyor

Hocam zaten cmd yi kapattiktan sonra mecbur PC kapadım yine açtım yoktu he bide biz başka bir videodan burdan disk sildik create partiton primary falan yaptık alaka varmıdır

amd nin disk driveri neyse onu bulun flashın ıcıne atın ordan surucuyu seçin

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt