FN + F2 denemeni öneririm. o olmaz ise FN + F12 lenovolarda fn hotkey bulunmaktaSpoofer için format atacağım fakat boot tuşum çalışmıyor sanırım.Bu 1 yıl boyunca laptopta olacağım lenovonun boot tuşu F12 fakat çalışmadı yardımcı olabilcek var mı ?
FN+F12 denedim şimdi senin dediğin diğerini deneyeyimFN + F2 denemeni öneririm. o olmaz ise FN + F12 lenovolarda fn hotkey bulunmakta
denedim buda olmadıFN + F2 denemeni öneririm. o olmaz ise FN + F12 lenovolarda fn hotkey bulunmakta
anakart neySpoofer için format atacağım fakat boot tuşum çalışmıyor sanırım.Bu 1 yıl boyunca laptopta olacağım lenovonun boot tuşu F12 fakat çalışmadı yardımcı olabilcek var mı ?
dostum laptop olduğu için anakartını bilmiyorumanakart ney
lenovo dedigine gore sence ne olabilir, soyle sacma sorulari birakanakart ney
rimeyakar sen bilirsin neden çalışmıyor boot lalenovo dedigine gore sence ne olabilir, soyle sacma sorulari birak
Hocam olmadıysa, power tuşuna basılı tutarken f2 ya da del tuşuna ardı ardına basarak açmayı dener misin? Eski laptopum lenovo değildi ama ben öyle açıyordum belki işe yararFN+F12 denedim şimdi senin dediğin diğerini deneyeyim
denedim buda olmadı
restart atip yapiyorsun degil mirimeyakar sen bilirsin neden çalışmıyor boot la
restart atarakda denedim,bilgisayarı normal açarkende ama olmadırestart atip yapiyorsun degil mi